'Spider-Man'-acteur Tom Holland doet een stapje terug

'Spider-Man'-acteur Tom Holland doet een stapje terug

Acteur Tom Holland, voor sommigen beter bekend als Spider-Man, heeft aangekondigd een sociale media-pauze te nemen uit voorzorg voor zijn geestelijke gezondheid. Holland kondigde het nieuws aan middels een video op zijn Instagram-pagina en maakte een enigszins nerveuze indruk.

Mentale problemen

De jonge acteur die doorgaans een zelfverzekerde indruk maakt voor de camera, doet nu een stapje terug en lijkt zelfs te worstelen met het brengen van dit nieuws. Holland vertelt zijn volgers moeite te hebben met het overbrengen van een heldere uitleg waarom hij voorlopig even verdwijnt van Instagram. Hij zou al een uur voor de camera zitten om een video op te nemen.

Holland legt uit dat hij Instagram en Twitter als overprikkelend en overweldigend ervaart. Hij beschrijft af en toe verstrikt te raken in een spiraal door het lezen van berichten over zichzelf online en geeft toe hiervan geestelijke schade te ondervinden. Daarnaast moedigt hij een ieder die mentale problemen heeft aan hulp te zoeken, hoe lastig dat vaak ook kan zijn.

Weinig privacy

Hollands liefdesleven werd na de release van Spider-Man: Far From Home (2019) een van de favoriete onderwerpen van de pers. De chemie die hij met co-ster Zendaya had op het scherm beperkte zich niet tot op film. Hun prille liefde werd op de voet gevolgd door de media. Holland krijgt veel steun voor zijn beslissling van zowel fans als collega's. Wanneer en of hij nog terugkeert op Instagram en Twitter heeft hij niet gespecificeerd.

Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via TMDB
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

CelebritiesSpider-Man: Far From Home (2019)Spider-Man: No Way Home (2021)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws