'Virgin River'-fans uiten massaal kritiek op vierde seizoen: 'Zo jammer'

'Virgin River'-fans uiten massaal kritiek op vierde seizoen: 'Zo jammer'

Fans hebben er ruim een jaar naar uitgekeken: het vierde seizoen van Virgin River (2019– ). Toch lijken de verwachtingen niet helemaal waargemaakt te worden, op Twitter groeit namelijk de kritiek richting de serie. De nieuwe verhaallijnen zijn vooral 'ongeloofwaardig', klinkt het. Wat gaat er precies mis volgens de kijkers?

Let op: dit artikel bevat spoilers over Virgin River seizoen 4!

Ongeloofwaardig op meerdere punten

De kritiek is vooral gericht rond de zwangerschap van Charmaine. Zo zou het raar zijn dat ze nog steeds zo dun is en is ze wel heel lang zwanger: "Heeft Charmaine de draagtijd van een olifant?" En dat niet alleen, ook bij de zwangerschap van Mel klopt het niet helemaal volgens Twitteraars. Vooral dat ze al zo snel het geslacht te horen krijgt is ongeloofwaardig: "Met 8 wk zwangerschap is dat echt nog niet te zien hoor". Los van de ongeloofwaardige punten in het vierde seizoen vinden veel kijkers de serie ook steeds meer weg hebben van een heuse soap. Toch blijven de fans kijken.

Wat staat ons te wachten in seizoen 5?

Hoewel officiële plotdetails nog even uitblijven, doet hoofdrolspeler Martin Henderson (Jack) alvast een kleine boekje open over het nieuwe seizoen. Zo noemt hij het aankomende seizoen "sappig", vooral betreft de onthulling dat Jack niet de vader is van Charmaine's tweeling. De acteur heeft namelijk al opgevangen wie dan wél de vader is.

Omdat je het gevoel hebt dat het kan zijn wie je denkt, maar wat is dan de meer schokkende keuze? Ik weet niet waar de schrijvers zijn beland, maar degene die ik hoorde is echt, echt goed. Het is sappig.

Kijkers zullen in seizoen 5 hopelijk ook te weten komen of Vince (Steve Bacic) dood is of gewoon bewusteloos nadat Preacher hem buiten bewustzijn sloeg omdat hij Paige (Lexa Doig) dreigde te vermoorden, en of het paar de schuld op zich zal nemen voor de dood van Wes. Of de makers van Virgin River de kritiek gehoord hebben en het verhaal geloofwaardiger willen maken in seizoen 5, zal moeten blijken.

Virgin River (2019– )
7.4
Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixVirgin River (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws