Netflix voegt vandaag 'Jaws', 'Split' en hele reeks andere films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix voegt vandaag 'Jaws', 'Split' en hele reeks andere films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix is in een goede bui en voegt vandaag een hele reeks films (opnieuw) toe aan het aanbod. Naast de veelgeprezen thriller Split (2016) is nu ook klassieker Jaws (1975) weer te zien. Daarnaast voegt Netflix vandaag de Mummy-films met Tom Cruise toe. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste films op Netflix en Beste series op Netflix.

 1. 8.1
  Kijk op Netflix • Het strand van het vakantie-eiland Amity wordt geterroriseerd door een enorme mensenetende witte haai. De burgermeester wil echter niets aan de grote klok hangen omdat hij bang is dat de toeristen weg zullen blijven.
 2. 7.4
  Kijk op Netflix • Marty zit vast in de jaren vijftig terwijl Doc in het jaar 1885 is beland. Marty vindt de tijdmachine en kan terugkeren naar het heden.
 3. 7.3
  Kijk op Netflix • Kevin (James McAvoy), die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, wordt door een van de persoonlijkheden die in hem leeft, aangezet tot het ontvoeren van drie tienermeisjes waaronder de scherpzinnige Casey (Anya Taylor-Joy).
 4. 7.2
  Kijk op Netflix • Van Notre Dame naar de NFL, Manti Te'o's toekomst in football leek veelbelovend totdat een geheime online relatie zijn leven en carrière in een neerwaardse spiraal deed belanden.
 5. 7.1
  Kijk op Netflix • Diep in de Egyptische woestijn hebben een aantal avonturiers, op zoek naar de verborgen ruïnes van Hamunaptra, een 3000 jaar oude onheilspellende vloek over zich uitgeroepen.
 6. 6.7
  Kijk op Netflix • In 'Atomic Blonde' volgen we in 1989 een dodelijke agent van MI6 (Charlize Theron) in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie.
 7. 6.6
  Kijk op Netflix • De documentaire 'The Lost Capital of Atlantis' onderzoekt de levenswijze en het rampzalige einde van het Minoïsche volk, dat in de oude stad Knossos op het eiland Kreta woonde.
 8. 6.4
  Kijk op Netflix • Tien jaar na de gebeurtenissen in de vorige film hebben de nu getrouwde Rick en Evelyn samen met hun 9-jarige zoontje Alex zich gesetteld in London.
 9. 6.4
  Kijk op Netflix • The Jackal (Bruce Willis) is een mysterieuze huurmoordenaar, die door de Russiche mafia wordt ingeschakeld om in een wraakactie de directeur van de FBI om te brengen.
 10. 6.3
  Kijk op Netflix • Politierechercheur Bowden (Chris Messina) onderzoekt een vreemde zelfmoord, als hij plotseling wordt opgeroepen voor een ogenschijnlijk onschuldige gebeurtenis;

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Split' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws