Komt er een seizoen 7 van 'Better Call Saul'?

Komt er een seizoen 7 van 'Better Call Saul'?

Vanaf deze week is op Netflix de laatste aflevering te zien van Better Call Saul (2015–2022) seizoen 6. Voor iedereen die de dertien afleveringen nu al heeft gezien, is de grote vraag: komt er een zevende seizoen van de populaire serie over Saul Goodman/Jimmy McGill? In dit artikel gaan we in op al het nieuws rond een mogelijk nieuw seizoen.

Laatste aflevering van Better Call Saul seizoen 6 nu te zien op Netflix

Sinds zijn gesprek met Kim is Gene een pad van zelfvernietiging ingeslagen. Gene was het grootste deel van Better Call Saul seizoen 6 in een zwart-wit tijdlijn bezig geweest om weer onder te duiken en ervoor te zorgen dat Jeff de taxichauffeur hem nooit zou chanteren. Maar na alle moeite die het kostte om de overval op het winkelcentrum te plegen, ging Gene terug naar Jeff en Buddy om nog grotere oplichterspraktijken uit te voeren.

De politie weet voor het eerst waar Saul Goodman is, en het zal niet makkelijk voor hem zijn om zich hieruit te redden. De Gene-tijdlijn is al meerdere afleveringen bezig met het opzetten van Sauls ondergang. Wordt hij gearresteerd in de laatste aflevering?

Komt er een zevende seizoen van Better Call Saul?

Toen Better Call Saul werd verlengd met een zesde seizoen, maakten de makers tevens bekend dat dit het laatste seizoen zou zijn. Er komt dus helaas geen zevende seizoen van de Breaking Bad-spin-off. Ook lijkt het erop dat het hele universum hierbij eindigt, nu seriemaker Vince Gilligan heeft aangegeven zich op andere projecten te willen richten. Of er dus nog een andere serie wordt aangekondigd, zal moeten blijken. Vooralsnog zijn er geen plannen bekend.

Better Call Saul (2015–2022)
8.9
Kijk op Netflix • Voor Saul Goodman en Walter White ('Breaking Bad') elkaar ontmoetten, was Jimmy McGill (Bob Odenkirk) een arme advocaat.
Beeld: Still 'Better Call Saul' via AMC / Greg Lewis

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBetter Call Saul (2015–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws