Actiekomedie met Ryan Reynolds en Jeff Bridges krijgt na bijna 10 jaar toch een vervolg

Actiekomedie met Ryan Reynolds en Jeff Bridges krijgt na bijna 10 jaar toch een vervolg

Het is al even geleden, maar in 2013 schitterde Ryan Reynolds naast Jeff Bridges in R.I.P.D. (2013). Nu, negen jaar later, blijkt Universal te werken aan een vervolg aan op de actiekomedie. Ook is nu al de officiële titel bekend: R.I.P.D. 2: Rise of the Damned (2022).

Rest in Peace Department is terug

Universal kondigt de film nog niet met alle toeters en bellen aan, maar de titel verschijnt plots in een bericht van MPA (Motion Picture Association). Zij maken bekend dat R.I.P.D. 2 een leeftijdsgrens van PG-13 krijgt, in Nederland ongeveer gelijk aan 12+, vanwege "geweld, scheldwoorden en seksuele referenties".

Keren Reynolds en Bridges terug?

Details over het plot zijn dus nog niet bekend. Ook is het nog onduidelijk of hoofdrolspelers Reynolds en Jeff Bridges terugkeren, maar zij zijn nergens te bekennen op de IMDb-pagina van het vervolg. Zij speelden in de originele film twee agenten van het politiebureau dat zowel de levenden als de overledenen beschermt. Castleden die wel bekend zijn, zijn Richard Fleeshman, Jake Choi en Kerry Knuppe.

Waarschijnlijk niet in de bioscoop

Het vervolg wordt geregisseerd en geschreven door Paul Leyden, die eerder Chick Fight (2020) maakte. Dat de film niet groots is aangekondigd, heeft deels te maken met het feit dat Universal de film als direct-to-video zal uitbrengen voor Universal Pictures Home Entertainment. R.I.P.D. 2: Rise of the Damned zal dus niet in de bioscoop draaien. Waar en wanneer de film uitkomt, is nu niet bekend.

Beeld: Still 'R.I.P.D.' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsR.I.P.D. (2013)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws