Netflix-kijkers in de ban van nieuwe docu over ongelofelijk verhaal: 'Met open mond gekeken'

Netflix-kijkers in de ban van nieuwe docu over ongelofelijk verhaal: 'Met open mond gekeken'

Een schandaal rond een populaire American football-speler houdt de gemoederen flink bezig in 2012. Het bizarre verhaal over de zogeheten hoax rond zijn vriendin staat centraal in Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist (2022). De docu wordt volop bekeken op Netflix en laat kijkers beduusd achter.

Andere handige Netflix-pagina's:

De reacties liegen er niet om, het verhaal van Manti Te'o is heftig. "Eén van de meest bizarre docu's die ik ooit heb gezien," klinkt het zelfs op Twitter. Ook zijn kijkers boos over wat het einde, waarin duidelijk wordt wat er met de betrokken personen is gebeurd: "Met open mond gekeken." De docu is onderdeel van de Untold-reeks, waar komende weken ook Untold: Operation Flagrant Foul (2022), Untold: Race of the Century (2022) en Untold: The Rise and Fall of AND1 (2022) van uitkomen.

Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist (2022)
7.2
Kijk op Netflix • Van Notre Dame naar de NFL, Manti Te'o's toekomst in football leek veelbelovend totdat een geheime online relatie zijn leven en carrière in een neerwaardse spiraal deed belanden.

Deze documentaire duikt in het schandaal rond American football-speler Manti Te'o. Hij werd geboren op Hawaï en zijn leven draaide om familie, geloof en sport. Alle ogen zijn op hem gericht als er zich plotseling een tragedie voordoet: zijn oma en zijn vriendin overlijden op dezelfde dag. Maar had Te'o wel echt een vriendin? Wie was deze vrouw? En wie is de mysterieuze online identiteit die steeds aan de topsporter verbonden wordt?

Beeld: Still 'Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsUntold: The Girlfriend Who Didn't Exist (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws