Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 33, 2022)

Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 33, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast de eerste aflevering van She-Hulk: Attorney at Law (2021–2022) en nieuwe afleveringen van o.a. Only Murders in the Building (2021– ), Solar Opposites (2020– ) en Big Sky (2020– ) voegt Disney+ ook de Nederlandse dramafilm Niemand in de stad (2018) toe. In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. Kijk op Disney+ • Er zijn landen in Europa die vaak over het hoofd worden gezien als locaties voor het maken van natuurhistorische films.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.1
  Kijk op Disney+ • Drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen, raken er na de moord op een buurman zelf in verwikkeld als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.
 2. 8.0
  Kijk op Disney+ • Een familie van buitenaardse wezens verhuist naar Midden-Amerika, waar ze nadenken over de vraag of het leven daar beter is of op hun thuisplaneet.
 3. 7.1
  Kijk op Disney+ • 'High School Musical: The Musical: The Series' volgt een groep leerlingen die aftellen naar de openingsavond van de allereerste productie van 'High School Musical' van hun school ooit.
 4. 6.9
  Kijk op Disney+ • Voormalig soap-hunk Fabián Delmar leeft zijn leven in vergetelheid na zijn hoogtijdagen in de jaren '90 als hoofdrolspeler in de serie 'Jij zult de mijne zijn'.
 5. 5.2
  Kijk op Disney+ • Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner.
 6. 5.1
  Kijk op Disney+ • Kristin Chenoweth keert terug naar haar geboortestad om het waargebeurde verhaal uit Oklahoma te onderzoeken over drie jonge meisjes die vermoord werden gevonden na hun eerste nacht op kamp.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een reeks films toe, waaronder gloednieuwe Pixar-film Lightyear (2022). Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 7.5
  Kijk op Disney+ • Tijdens de scheidingsprocedure van haar man besluit Miriam de volledige voogdij over hun zoon Julien aan te vragen, om hem te kunnen beschermen tegen haar gewelddadige ex.
 2. 7.1
  Kijk op Disney+ • Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp.
 3. 6.9
  Kijk op Disney+ • Normandië, '85. De zomervakantie is net van start gegaan als de 16-jarige Alexis na het kapseizen van zijn zeilbootje wordt gered door David.
 4. 6.9
  Kijk op Disney+ • Malony, een tiener met een moeizaam verleden, werkt zich keer op keer in de problemen. Omdat zijn moeder niet in staat is om goed voor hem te zorgen, komt hij onder toezicht te staan van kinderrechter Florence en maatschappelijk werker Yann.
 5. 6.8
  Kijk op Disney+ • Een groep hulpverleners probeert de watervoorziening van een verlaten gemeenschap in een Bosnisch oorlogsgebied te redden.
 6. 6.8
  Kijk op Disney+ • Choreograaf Zander Raines cast danseres Barlow en pianist Charlie voor de nieuwe Broadway-show 'Free Dance'. Maar zijn beslissing gooit het creatieve evenwicht van de show overhoop wanneer Charlie voor Barlow valt, terwijl Zander haar als zijn muze omarmt.
 7. 6.7
  Kijk op Disney+ • 1871, kolonisten uit heel Europa trekken naar Amerika op zoek naar een beter leven. Wanneer Jon (Mads Mikkelsen), een Deense pionier, de moordenaar van zijn gezin doodt, zetten de beruchte kolonel Delarue (Jeffrey Dean Morgan) en zijn bende een prijs op zijn hoofd.
 8. 6.2
  Kijk op Disney+ • Ooit was de flamboyante Oscar Wilde een van de meest geliefde auteurs van Engeland, maar na op een zijspoor te zijn beland, brengt hij zijn laatste dagen verbannen door.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'The Happy Prince' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws