Elon Musk haalt hard uit naar 'The Rings of Power': 'Tolkien draait zich om in zijn graf'

Elon Musk haalt hard uit naar 'The Rings of Power': 'Tolkien draait zich om in zijn graf'

Nu de eerste afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022– ) te zien zijn, buigt de wereld zich over een oordeel. Ook Elon Musk heeft aflevering 1 en 2 gezien en laat op Twitter even weten wat hij ervan vindt. De Tesla-oprichter is echter niet te spreken over de nieuwe Amazon-serie: "Tolkien draait zich om in zijn graf".

Niet te spreken over Amazon-serie

Naast het feit dat Musk de serie niet Tolkien-waardig vindt, verwijzend naar auteur J.R.R. Tolkien die de originele boeken schreef, benoemt hij ook even wat er volgens hem allemaal mis is met de personages. Zo zijn alle mannelijke personages in de serie lafaards, aldus Musk.

Desondanks succesvolle première

De kritiek van Elon Musk zal Amazon Prime Video niet al te veel doen, aangezien de serie maar liefst 25 miljoen kijkers wist te trekken in de eerste 24 uur. The Rings of Power verbreekt daarmee een record. Toch zijn wel meer mensen negatief. Zo heeft een heus trollenleger het op de serie gemunt en heeft de streamingdienst inmiddels recensies uitgeschakeld.

Elke vrijdag een nieuwe aflevering

De eerste twee afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power zijn nu te zien op Amazon Prime Video. Elke vrijdag om 06:00 uur verschijnt een nieuwe aflevering op de streamingdienst, met in totaal acht afleveringen. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Amazon Prime Video.

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022– )
6.9
Kijk op Prime Video • Serie gebaseerd op 'The Lord of the Rings' die zich afspeelt tijdens de 3.441-jarige periode, bekend als de Age of Númenor, of de Second Age.
Beeld: Afbeelding via depositphotos en via Amazon Prime Video
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand Amazon Prime VideoThe Lord of the Rings: The Rings of Power (2022– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws