De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 36)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 36)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Amazon Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Cobra Kai seizoen 5

Cobra Kai (2018– )
8.5
Kijk op Netflix • 'Cobra Kai' speelt zich 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karatetournooi in 1984 af. Johnny Lawrence is op zoek naar verlossing enstaat op het punt zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen.

End of the Road

End of the Road (2022)
4.7
Kijk op Netflix • Brenda heeft een hoop ellende achter de kiezen. Ze is onlangs weduwe geworden en verloor daarna ook haar baan.

Disney+

Mike

Mike (2022)
6.8
Kijk op Disney+ • De serie zal het wilde, tragische en controversiële leven en de carrière van zwaargewicht kampioen Mike Tyson verkennen - een van de meest polariserende figuren in de sportcultuur.

Pinocchio

Pinocchio (2022)
5.1
Kijk op Disney+ • Een live-action-bewerking van Disney's 'Pinocchio'. Pinocchio is een houten marionet die ervan droomt een echte jongen te worden.

HBO Max

Damages (alle seizoenen)

Damages (2007–2012)
8.1
Kijk op HBO Max • 'Damages' volgt het leven van Ellen Parsons (Rose Byrne), een pas afgestudeerde briljante en ambitieuze advocate die gaat werken voor Patty Hewes (Glenn Close), een keiharde tante die aan de top van de New Yorkse advocatenwereld staat.

Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home (2019)
5.9
Kijk op HBO Max • Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis.

Videoland

Holland's Next Top Model seizoen 13, aflevering 1 & 2

Holland's Next Top Model (2006– )
5.7
Kijk op Videoland • Realityserie waarin aanstormende vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model'.

Robin Hood

Robin Hood (2018)
5.3
Kijk op Videoland • Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland.

Amazon Prime Video

Magnum P.I. seizoen 2

Magnum P.I. (2018– )
6.0
Kijk op Prime Video • Thomas Magnum, een voormalig Navy SEAL die, bij zijn terugkeer uit Afghanistan, zijn militaire vaardigheden hergebruikt om een privé-detective te worden op Hawaii, die niemand anders zal aannemen met behulp van collega-veteranen T.C.

Licorice Pizza

Licorice Pizza (2021)
7.2
Kijk op Prime Video • 'Licorice Pizza' vertelt het verhaal van Alana Kane (Alana Haim) en Gary Valentine (Cooper Hoffman), die in 1973 opgroeien en verliefd worden in de San Fernando Valley.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Mike' via Hulu / Patti Perret

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws