Netflix brengt trailer uit voor nieuwe serie 'Ghost in the Shell'

De serie heeft een compleet nieuwe visuele stijl gekregen

Netflix brengt trailer uit voor nieuwe serie 'Ghost in the Shell'
28 januari 2020 om 09:00

Netflix heeft de eerste volledige trailer uitgebracht voor de nieuwe Ghost in de Shell-adaptatie: Ghost in the Shell SAC_2045 (2020– ), de nieuwste titel in de animefranchise.

Deze trailer is de eerste echte kans voor fans om een glimp op te vangen van de nieuwe serie sinds een enkele teaserafbeelding van de nieuwe Netflix-serie die in juni werd uitgebracht en een teasertrailer in oktober.

Bekijk hier de trailer van Ghost in the Shell SAC2045:

Netflix heeft de rechten al in 2018 verworven, toen bekend werd dat Shinji Aramaki de serie samen met de regisseur van Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Kenji Kamiyama, zou gaan regisseren.

De animeserie heeft een volledige make-over gekregen in de vorm van CGI die meer richting een Pixar-film of een videogame gaat. Volgens ons een mooie, maar wel flinke verandering ten opzichte van de getekende animatie die bij de meeste fans in het hart zit. In deze eerste volledige trailer voor Ghost in the Shell: SAC_2045, biedt Netflix een volledige blik op de cast, van Major tot Batou.

Ghost in the Shell SAC_2045 (2020– )
6.2
In het jaar 2045, nadat het wereldwijde kapitalisme in elkaar is gestort, is de aarde in een door AI aangestuurde 'duurzame oorlog' beland en begint de Japanse elitesectie 9 met het uitvoeren van geheime cyberoperaties.

Ghost in the Shell is een cyberpunkserie die zich richt op een contraterroristische organisatie. Hoewel er verschillende vertellingen van het verhaal zijn geweest, volgt Ghost in the Shell over het algemeen Major Motoko Kusanagi, een cyborgagent, en Public Security Section 9, een instantie die zich bezighoudt met het oplossen van misdrijven. Ghost in the Shell: SAC_2045 zal een soortgelijk verhaal vertellen als het in april wordt uitgebracht op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit de serie 'Ghost in the Shell: SAC_2045' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sGhost in the Shell SAC_2045 (2020– )

Lees ook: Bioscoop top 10: de best bezochte films nu in de bioscoop (week 5)

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten