Paramount huurt scenarioschrijvers in voor twee nieuwe 'Transformers'-films

Paramount huurt scenarioschrijvers in voor twee nieuwe 'Transformers'-films
28 januari 2020 om 12:17

Na vier liveaction Transformers-films en de spinoff/prequel, Bumblebee (2018), is Paramount nog lang niet klaar met de franchise. Volgens The Hollywood Reporter is Paramount alweer bezig met twee nieuwe Transformers-films. Scenarioschrijvers Joby Harold en James Vanderbilt zijn aangenomen om de scripts te gaan schrijven.

Het laatste project waar Harold aan meeschreef is de aankomende zombiefilm van Zack Snyder Army of the Dead, die voor Netflix geproduceerd wordt. Vanderbilt is het meest bekend om het schrijven van Zodiac (2007) van David Fincher. Ze zullen elk één van de films gaan schrijven, die tegelijkertijd in ontwikkeling zullen zijn. Over regisseurs is helaas nog niets bekend.

Het is ook nog onduidelijk of de nieuwe films een reboot of een voortzetting zullen gaan zijn van de Transformers-films van Michael Bay. De spinoff Bumblebee (van Travis Knnight) was een opvallende film gezien hoe deze afweek van de Michael Bay-films. Deze laatste film, gericht op een van de meest populaire personages, werd gezien als beste in de franchise, maar bracht wel het minste op.

Paramount en Hasbro (het bedrijf dat eigenaar is van de Transformers-merknaam) hebben wel al aangekondigd dat ze het Transformers-universum willen uitbouwen door meerdere verhaallijnen te creëren als onderdeel van hun strategie om meerdere films uit te gaan brengen. Wanneer deze volgende twee films in de franchise moeten gaan verschijnen is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit de film 'Bumblebee' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films

Lees ook: Netflix brengt trailer uit voor nieuwe serie 'Ghost in the Shell'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten