Netflix deelt de trailer van animatieserie 'Entergalactic' met Timothée Chalamet

Netflix deelt de trailer van animatieserie 'Entergalactic' met Timothée Chalamet

De liefde reikt tot de sterren in de trailer van de animatieserie Entergalactic (2022), die vanaf 30 september te zien zal zijn op Netflix. Entergalactic komt uit de koker van hiphopartiest Kid Cudi, en de release zal hand in hand gaan met de verkoop van een gelijknamig nieuw album.

Cudi, of Scott Mescudi, zoals de rapper eigenlijk heet, speelt Jabari, een charmante, creatieve visionair en een absolute grapjas, zo'n jongen waar je alleen maar van kunt houden. Hij is van top tot teen gekleed in de coolste straatkleding en hoeft geen moeite te doen om indruk te maken. Precies als hij voor de keuze staat om voor carrièresucces te gaan of zich te settelen in het perfecte appartement, ontmoet hij zijn ware liefde: zijn buurvrouw Meadow, een talentvolle fotografe en net zo goed het coolste meisje van de klas.

Bekende stemacteurs

De makers van Entergalactic hebben aardig wat grote namen aan zijn project weten te verbinden. Onder de stemacteurs zijn Call Me By Your Name-acteur Timothée Chalamet, High School Musical-ster Vanessa Hudgens, Jessica Williams (de laatste twee Fantastic Beasts-films), Karate Kid Jaden Smith en Macaulay Culkin (Home Alone). Cudi krijgt creatieve hulp van onder meer co-seriemaker en uitvoerend producent Kenya Barris (Black-ish) en regisseur Fletcher Moules, die het bekendst is van een aantal veelbekeken advertenties voor het strategiespel Clash of Clans.

Entergalactic (2022)
7.4
Kijk op Netflix • De ambitieuze kunstenaar Jabari probeert een evenwicht te vinden tussen succes en liefde wanneer hij zijn droomappartement in Manhattan betrekt en valt voor zijn buurvrouw.

Een album in serievorm

In een interview met mediamagazine Complex geeft Barris aan dat er bewust is ingezet op een unieke gelijktijdige release van de serie en het album. Ieder nummer gaat hand in hand met een stukje film van ongeveer dertig minuten, dat toelicht waar het nummer over gaat. In zijn geheel is de serie volgens Barris een "jeugdig liefdesverhaal verteld door middel van Kid Cudi's muziek". Cudi zelf kan alvast niet wachten: de serie was drie jaar in productie en de artiest noemt het zijn grootste kunstwerk tot nu toe.

De volledige serie zal vanaf 30 september exclusief te streamen zijn op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Entergalactic' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sEntergalactic (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws