Genoten van 'Forsvinningen'? Bekijk dan ook deze 5 Scandinavische krimi's op Netflix

Genoten van 'Forsvinningen'? Bekijk dan ook deze 5 Scandinavische krimi's op Netflix

Heb jij ook zo genoten van de Noorse misdaadserie Forsvinningen – Lørenskog 31. oktober 2018 (2021–2022) op Netflix en ben je nu op zoek naar vergelijkbare series? Met onze serietips zit je binnen no time volledig in een nieuw verhaal. In de lijst hieronder vind je 5 net zo meeslepende thrillerseries die nu op Netflix staan en perfect zijn voor fans van Forsvinningen – Lørenskog 31. oktober 2018, of The Lørenskog Disappearance in het Engels.

Andere handige pagina's:

5 Modus

Modus (2015– )
6.7
Kijk op Netflix • Tijdens een besneeuwd kerstseizoen in Zweden wordt niet alleen psycholoog en profiler Inger Johanne Vik, maar ook haar autistische dochter aangetrokken tot een onderzoek naar een aantal verontrustende sterfgevallen, waarmee ze detective Ingvar Nyman ontmoet van de Zweedse nationale politie.

In deze Deens/Zweeds/Noorse serie worden psychologe Inger Johanne Vik en haar autistische dochter betrokken bij een onderzoek naar een aantal verontrustende sterfgevallen. Ze ontmoet rechercheur Ingvar Nyman, die naar Uppsala wordt gestuurd om de schokkende moord op bisschop Elisabeth Lindgren op kerstavond te onderzoeken.

4 Kastanjemanden

Kastanjemanden (2021)
7.7
Kijk op Netflix • Een jonge vrouw wordt bruut vermoord aangetroffen in een speeltuin in Kopenhagen en een van haar handen ontbreekt.

Als er verschillende moorden worden gepleegd, lijken er geen verbanden te zijn, behalve dat er bij de lijken een klein mannetje van kastanjes wordt gevonden. De mannetjes bevatten vingerafdrukken van de 12-jarige ontvoerde dochter van de Minister van Sociale Zaken. Zou ze nog leven? En wie is de Kastanjeman? De ambitieuze detective Naia Thulin (Danica Curcic) onderzoekt de zaak samen met haar partner Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard).

3 Grenseland

Grenseland (2017)
6.7
Kijk op Netflix • In 'Borderliner' (Grenseland) stopt een rechercheur een moordzaak in de doofpot om zijn familie te beschermen.

Om zijn familie te beschermen, stopt rechercheur Nikolai een moordzaak in de doofpot. Maar wanneer zijn mede-onderzoeker Anniken vals spel vermoedt, raakt hij verstrikt in een gevaarlijk spel tijdens zijn dienst, waarbij de grens tussen goed en kwaad vervaagt.

2 Sorjonen

Sorjonen (2016–2020)
7.6
Kijk op Netflix • Kari Sorjonen is detective bij de Finse Nationale Opsporingsbrigade en verhuist met zijn vrouw Pauliina en zijn dochter Janina naar Lappeenranta, een stadje dicht bij de Fins-Russische grens, om rust te zoeken.

Kari Sorjonen is detective bij de Finse Nationale Opsporingsbrigade en verhuist met zijn vrouw Pauliina en zijn dochter Janina naar Lappeenranta, een stadje dicht bij de Fins-Russische grens, om rust te zoeken. Hier gaat hij te werk bij de afdeling zware criminaliteit van de plaatselijke politie en krijgt Sorjonen te maken met diverse moordzaken.

1 Follow the Money

Follow the Money (2016–2019)
7.6
Kijk op Netflix • Wanneer een lijk in de zee bij een windmolenpark voor de kust van Denemarken wordt gevonden, weigert Mads, de politiedetective die aan het onderzoek is toegewezen, te geloven dat het slechts een ongeluk is.

In Bedrag, of Follow the Money in het Engels, wordt een lijk in de zee bij een windmolenpark voor de kust van Denemarken gevonden. Mads, de politiedetective die aan het onderzoek is toegewezen, weigert te geloven dat het slechts een ongeluk is. Het snel groeiende energiebedrijf Energen komt naar boven als verdachte en Mads raakt verstrikt in een web van duistere financiële en juridische transacties.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste series op Netflix via: Beste series op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Forsvinningen – Lørenskog 31. oktober 2018' via Netflix / John-Erling H. Fredriksen

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsForsvinningen – Lørenskog 31. oktober 2018 (2021–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws