Emma D'Arcy en Olivia Cooke schitteren voor de eerste keer in de nieuwste preview van 'House of the Dragon'

Emma D'Arcy en Olivia Cooke schitteren voor de eerste keer in de nieuwste preview van 'House of the Dragon'

Na het verrassende einde van de vijfde aflevering van House of the Dragon (2022– ), wachten de fans met ongeduld op het vervolg. Zoals altijd deelt HBO een spannende preview voor de volgende aflevering, waarin Milly Alcock en Emily Carey hun rollen afstaan aan Emma D'Arcy en Olivia Cooke.

De karakters zijn ouder geworden en Rhaenyra Targaryen en Alicent Hightower zijn daar geen uitzondering voor. De serie heeft elke aflevering een grote tijdsprong gehad, maar nog nooit was het verschil zo aanzienlijk. House of the Dragon zal vanaf nu meer de gebeurtenissen van het boek "Dance of the Dragons" volgen, waarin we meteen geintroduceerd zijn aan de volwassen versies van Rhaenyra en Alicent. Het is daarom ook een verassing dat de serie zo veel tijd met hun jongere edities spendeerd.

House of the Dragon (2022– )
8.5
Kijk op HBO Max • 'House of the Dragon' is een prequelserie van 'Game of Thrones'. In de serie staat de Targaryen-dynastie op het toppunt van haar macht, met meer dan 15 draken onder haar controle.

Het verkennen van een vriendschap

In een interview met EW legde de maker, Ryan J. Condal zijn keuze uit. Condal vond het belangrijk om de dynamische krachten die een "bepaald middeleeuws niveau van aangeboren chauvinisme op de twee vrouwen uitoefent" te verkennen en hoe hun vriendschap daar onder lijdt.

Zij zijn centrale vrouwelijke personages die tegelijkertijd worden gecrediteerd en ook de schuld krijgen van deze specifieke oorlog.

Ryan J. Condal

De prinses en de koningin

De zesde aflevering genaamd "De Prinses en de Koningin" gaat verder met het conflict om de verlaten Stepstones. De spanning tussen Rhaenyra en Alicent rijst de pan uit nu de kinderen van Alicent en Koning Viserys, gespeeld door Paddy Considine, een groter probleem zijn dan dat werd verwacht.

Beeld: Still 'House of the Dragon' via HBO
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's HBO MaxHouse of the Dragon (2022– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws