Waargebeurde horrorserie over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer nu te zien op Netflix

Waargebeurde horrorserie over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer nu te zien op Netflix

Het afschuwelijke verhaal over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer wordt door Netflix tot leven gebracht met Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022). De onheilspellende horrorserie is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

Zeventien moorden

Tussen 1978 en 1991 nam Jeffrey Dahmer op gruwelijke wijze het leven van zeventien onschuldige slachtoffers. Centraal staan vooral de minder bedeelde slachtoffers en hun gemeenschappen die beïnvloed werden door het systemische racisme en het falen van de politie, waardoor één van Amerika's meest beruchte seriemoordenaars meer dan tien jaar lang zijn moorddadige lusten in het zicht kon voortzetten.

Evan Peters

Evan Peters, de X-Men-acteur die onlangs voorbijkwam in WandaVision (2020–2021) en die we kennen uit American Horror Story (2011– ), kruipt voor de nieuwe serie in de huid van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Niecy Nash neemt de rol van Glenda Cleveland op zich, de buurvrouw van Dahmer die de politie en de FBI inschakelde over het verdachte gedrag van Dahmer. De agenten negeerden haar oproepen. Daarnaast speelt Penelope Ann Miller de moeder van Dahmer, Joyce, met Richard Jenkins als zijn vader Lionel.

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022)
8.5
Kijk op Netflix • Story of the Milwakee Monster told from the perspective of the victims and police incompetency that allowed the Wisconsin native to go on a multiyear killing spree.

Alle afleveringen vanaf vandaag op Netflix

Dahmer is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. In oktober verschijnt daarnaast docuserie Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (2021), tevens over seriemoordenaar Dahmer.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Dahmer' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws