Nieuw op Disney+: Diego Luna als Cassian Andor in nieuwe Star Wars-serie 'Andor'

Nieuw op Disney+: Diego Luna als Cassian Andor in nieuwe Star Wars-serie 'Andor'

Vandaag start op Disney+ een gloednieuw Star Wars-avontuur met Andor (2022– ). De eerste drie afleveringen van de prequelserie met Diego Luna zijn nu te zien op de streamingdienst.

Rebel Alliance

Andor speelt zich vijf jaar voor de gebeurtenissen af in Rogue One: A Star Wars Story (2016) en gaat in op Cassians rol bij de Rebel Alliance. Diego Luna zal wederom in de huid kruipen van de Rebel. Alan Tudyk spreekt de stem in van sidekick K-2S0 en ook Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller, en Genevieve O'Reilly als Mon Mothma zijn te zien in de serie.

Kijk Andor nu op Disney+! 🍿

Ook al tweede seizoen aangekondigd

Disney+ heeft flink vertrouwen in de nieuwe Star Wars-serie en heeft ook al een tweede seizoen aangekondigd. In totaal maakt de streamingdienst 24 afleveringen, met 12 afleveringen per seizoen. Luna legt uit dat de serie is verdeeld in blokken van steeds drie afleveringen die elk een jaar van het verhaal beslaan.

Andor (2022– )
8.4
Kijk op Disney+ • De avonturen van de rebellenspion Cassian Andor tijdens de vormingsjaren van de Rebellion voorafgaand aan de gebeurtenissen van 'Rogue One:

Gelijk drie afleveringen

De eerste drie afleveringen van Andor zijn nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Andor' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsAndor (2022– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws