Sisi moet de confrontatie aangaan in de trailer van nieuw Netflix-kostuumdrama

Sisi moet de confrontatie aangaan in de trailer van nieuw Netflix-kostuumdrama

Netflix deelt zojuist de trailer van een nieuwe serie over keizerin Sisi, die al op korte termijn zal uitkomen. Het romantische kostuumdrama Die Kaiserin (2022– ) vertelt het verhaal van twee koninklijke geliefden die een gevaarlijke relatie met elkaar aangaan.

Een gevaarlijke relatie

Door een speling van het lot ontvlamt een bijzondere liefde tussen keizer Franz (Philip Froissant) en Elisabeth (Devrim Lingnau). Een doorlopende machtsstrijd om de troon en intriges aan het hof bedreigen de prille relatie van het koppel. Elisabeth moet de confrontatie aangaan met degenen die niet in haar geloven.

Een ongewenst huwelijk

Het verhaal van Die Kaiserin heeft een historische achtergrond die kijkers bekend zal voorkomen van eerdere Sisi-verfilmingen (waarvan de bekendste de Sisi-films met Romy Schneider zijn). Franz Jozef, die in de negentiende eeuw (en tot 1916) keizer zou zijn van het koninkrijk Oostenrijk-Hongarije, is door afspraken voorbestemd om te trouwen met zijn nichtje Helene. In plaats daarvan valt zijn oog op diens zus Elisabeth, de prinses van Beieren. We kennen haar als de (toekomstige) keizerin Sisi.

Die Kaiserin (2022– )
7.8
Kijk op Netflix • Twee jonge mensen ontmoeten elkaar. Het is een noodlottige ontmoeting, de spreekwoordelijke liefde op het eerste gezicht.

Al snel op Netflix

Het duurt nog maar een weekje voordat de serie al exclusief te streamen is op Netflix. Vanaf 29 september kun je al naar de zes afleveringen van het eerste seizoen kijken. Het volledige Netflix-overzicht zie je hier: Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Die Kaiserin' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sDie Kaiserin (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws