'We are starting our final descent': spectaculaire trailer van 'Manifest' seizoen 4 nu te zien

'We are starting our final descent': spectaculaire trailer van 'Manifest' seizoen 4 nu te zien

Netflix heeft vannacht de officiële trailer van de nieuwe afleveringen van Manifest (2018– ) gedeeld. Het vierde seizoen van de mysterieuze dramaserie zal in twee delen op het platform verschijnen, en de trailer die je hieronder kunt bekijken draait alleen om het eerste deel.

Een naderende datum

Twee jaar nadat de brute moord op Grace hun leven op zijn kop zette, is de familie Stone nog steeds volledig van slag. Ben rouwt om zijn vrouw en zoekt ondertussen naar zijn ontvoerde dochter. Hij kan zijn werk niet meer goed uitvoeren, waardoor alles op de schouders van Michaela terecht komt.

Ondertussen komt de zogenaamde 'dodendatum', de sterfdatum van een deel van de hoofdpersonages, steeds dichterbij. Cal en de anderen werken hard om alle mysteries rond vlucht 828 te ontrafelen, en als er een mysterieuze passagier met een pakket verschijnt, verandert dat alles. Bekijk de officiële trailer hieronder:

De hoofdrollen in Manifest worden gespeeld door Melissa Roxburgh, Josh Dallas, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Ty Doran, Parveen Kaur, Matt Long, Holly Taylor en Daryl Edwards. De show is bedacht en gemaakt door Jeff Rake en de productie was in handen van Jack Rapke, Jackie Levine en Len Goldstein.

Manifest (2018– )
7.1
Kijk op Netflix • Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken.

De nieuwe afleveringen van Manifest zijn vanaf 4 november te zien op Netflix. Daar kun je de eerste drie seizoenen van de populaire serie ook terugvinden. Het volledige aanbod van de streamingdienst vind je hier.

Beeld: Still 'Manifest' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sManifest (2018– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws