'The Mother' teasertrailer: Jennifer Lopez is een huurmoordenaar in nieuwe Netflix-actiefilm

'The Mother' teasertrailer: Jennifer Lopez is een huurmoordenaar in nieuwe Netflix-actiefilm

Jennifer Lopez laat zich van een compleet nieuwe kant zien in de eerste teaser van The Mother. De gloednieuwe actiefilm verschijnt binnenkort op Netflix, zo maakt de streamingdienst bekend tijdens het jaarlijkse TUDUM-evenement afgelopen weekend.

Lopez als huurmoordenaar

In The Mother speelt Lopez de rol van een huurmoordenaar die uit haar schuilplaats moet komen om de dochter te beschermen die ze eerder in haar leven achterliet. Ze zijn beiden op de vlucht voor gevaarlijke aanvallers en, zoals we in de teaser zien, zien hun omstandigheden er niet goed uit.

Lopez als producent

Het script is geschreven door Misha Green, regisseur van Lovecraft Country (2020) en Tomb Raider 2 (2021). Lopez werkt ook mee aan de Netflix-film als producent, samen met een aantal producenten van Nuyorican Productions en Vertigo Entertainment.

Afbeeling via Netflix / Doane Gregory
Afbeeling via Netflix / Doane Gregory

Binnenkort op Netflix

Gehoopt werd dat de teaser tevens een releasedatum zou onthullen, helaas is dat niet het geval. Netflix houdt het op 'binnenkort'. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet The Mother in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

The Mother
Kijk op Netflix • Jennifer Lopez speelt een dodelijke huurmoordenaar die uit haar schuilplaats komt om haar dochter te redden die ze jaren eerder afstond.
Beeld: Still 'The Mother' via Netflix / YouTube
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Mother

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws