Castleden Netflix-serie 'Never Have I Ever' verklappen details over het slotseizoen

Castleden Netflix-serie 'Never Have I Ever' verklappen details over het slotseizoen

Het derde seizoen van Never Have I Ever (2020– ) is vanaf afgelopen zomer op Netflix te zien en ook het vierde seizoen werd al snel aangekondigd, maar helaas is er ook slecht nieuws: het vierde seizoen is het allerlaatste seizoen van de tienerserie. Gelukkig lieten de castleden al wat details over het slotseizoen vallen in een onlangs onthulde Netflix-video.

Maitreyi Ramakrishnan, in de serie te zien als hoofdrolspeelster Devi, neemt het script van het vierde seizoen door. Ze valt van de ene verbazing in de andere. Devi schijnt het leven al helemaal voor elkaar te hebben in de eerste paar afleveringen van seizoen 4, wat zou dit betekenen? En niet alleen Devi zal grote veranderingen ondergaan, maar ook Ben volgens acteur Jaren Lewison. Er is ook een nieuw castlid dat zichzelf introduceert. Ben je benieuwd wat je nog meer zou kunnen verwachten, bekijk dan onderstaande video.

Never Have I Ever is gemaakt door Mindy Kaling, bekend als actrice in onder andere Ocean's 8 (2018). De serie is gebaseerd op haar eigen ervaringen tijdens haar jeugd. Onlangs sprak Kaling in het interview over het naderende einde van de serie:

Als je een serie maakt is het moeilijk om alle personages te ontwikkelen. Als het eenmaal zover is, denk je: '40 afleveringen maar?'. Ik ben dol op het personage Devi, ik ben dol op haar familie en haar vrienden. Ik ben gek op Maitreyi. Ik zou de serie willen doorzetten totdat ze oma is. Ik ben echt blij met het slot van het verhaal en de groei die de personages door hebben gemaakt. Het was een zeer emotionele finale. Het was een van de beste creatieve ervaringen van mijn leven.

Mindy Kaling
Never Have I Ever (2020– )
7.9
Kijk op Netflix • Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.

Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van Never Have I Ever op Netflix verschijnt.

Beeld: Still 'Never Have I Ever' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sNever Have I Ever (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws