Wednesday bedreigt Thing in sneak peak van Tim Burtons Netflix-serie 'Wednesday'

Wednesday bedreigt Thing in sneak peak van Tim Burtons Netflix-serie 'Wednesday'

Thing is verwikkeld in een strijd tussen Wednesday en haar ouders. Hij probeert een middenweg te vinden en aan een ieder loyaal te blijven, maar dan betrapt Wednesday hem erop dat hij haar bespiedt en Wednesday zou Wednesday niet zijn als hier geen straf op volgde. De nieuwe beelden zijn nu te zien.

Thing verstopt zich onder de lakens, maar niet goed genoeg, want Wednesday heeft hem door en dreigt zijn vingers te breken en hem het hele semester op te sluiten in haar lade. Thing kan na deze bedreigingen niet anders dan beloven te stoppen met het bespieden en geen informatie over de tiener door te geven aan haar ouders.

Productieleider Miles Millar beschrijft de serie als een acht uur durende Tim Burton-film en dat is niet niks, want Burton staat bekend om zijn boeiende films en heeft dan ook meerdere Oscarnominaties op zijn naam staan.

Wednesday wordt gespeeld door Jenna Ortega, bekend van onder meer X (2022), You (2018– ) en Yes Day (2021). Verder zijn er nog rollen voor onder andere Christina Ricci, Georgie Farmer, Riki Lindhome, Catherine Zeta-Jones en Luis Guzmán.

Wednesday (2022– )
8.6
Kijk op Netflix • De 16-jarige Wednesday Addams studeert aan de Nevermore Academy. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen.

Wednesday is vanaf 23 november te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Wednesday' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sWednesday (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws