Komt er een seizoen 2 van 'Die Kaiserin' op Netflix?

Komt er een seizoen 2 van 'Die Kaiserin' op Netflix?

Vanaf deze week is op Netflix een gloednieuw kostuumdrama te zien: Die Kaiserin (2022– ). Voor iedereen die de zes afleveringen nu al heeft bekeken, is de grote vraag: komt er een tweede seizoen van de serie over keizerin Sisi? In dit artikel gaan we in op al het nieuws rond een mogelijk nieuw seizoen.

Gloednieuw kostuumdrama nu te zien

De nieuwe serie vertelt het verhaal van de jonge keizerin Elisabeth von Wittelsbach, prinses van Beieren (Devrim Lingnau) en de nog onervaren keizer Frans Jozef van Oostenrijk-Hongarije (Philip Froissant). Ze worden geconfronteerd met een hof vol beperkingen, een machtsstrijd en ongelooflijk veel intriges. Er ontstaat een romantische situatie, maar Frans gaat al trouwen met een ander.

Komt er een tweede seizoen van Die Kaiserin op Netflix?

Ondanks de grote interesse in het nieuwe kostuumdrama is de toekomst van Die Kaiserin nog onzeker. Positief puntje is dat de serie geen miniserie is, dus de weg naar meer staat nog open. De grote vraag is of de nieuwe serie met seizoen 1 al het hele verhaal over Sisi's leven vertelt of dit seizoen nog ruimte overlaat voor een tweede seizoen. Zodra Netflix iets bekendmaakt over seizoen 2, zullen wij hierover berichten.

Die Kaiserin (2022– )
7.8
Kijk op Netflix • Twee jonge mensen ontmoeten elkaar. Het is een noodlottige ontmoeting, de spreekwoordelijke liefde op het eerste gezicht.
Beeld: Still 'Die Kaiserin' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDie Kaiserin (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws