Laurie Strode begint aan haar allerlaatste strijd in de final trailer van 'Halloween Ends'

Laurie Strode begint aan haar allerlaatste strijd in de final trailer van 'Halloween Ends'

Dit jaar komt de legendarische horrorfranchise Halloween na 45 jaar ten einde. In Halloween Ends (2022) gaat Laurie Strode voor de allerlaatste keer de strijd aan met de kwaadaardige Michael Myers, en slechts één van hen zal het overleven. De nieuwe trailer van de horrorfilm is nu te zien.

De hoofdrol van Strode wordt, zoals altijd, gespeeld door Jamie Lee Curtis. Zij verscheen in de eerste film als een van de eerste final girls binnen het horrorgenre, en begon daarmee aan een indrukwekkende carrière. Toen David Gordon Green in 2018 de Halloween-franchise nieuw leven in blies, hernam ze die rol. Vorig jaar speelde ze mee in Halloween Kills (2021) en dit najaar is ze opnieuw van de partij, in misschien wel de spannendste film tot nu toe.

Bekijk de nieuwe trailer van Halloween Ends hieronder:

Vier jaar later

De nieuwe film speelt zich vier jaar na de gebeurtenissen uit Halloween Kills af. Laurie woont inmiddels bij haar kleindochter Allyson en werkt aan haar memoires. Michael Myers is al jarenlang niet meer gesignaleerd, en Laurie heeft haar angsten en woede eindelijk een beetje naast zich neer kunnen leggen. Maar na een moord op een onschuldige jongen, ontstaat er onrust in het kleine plaatsje, die wordt gevolgd door een stortvloed van geweld en tereur. Laurie wordt gedwongen om het kwaad voor eens en voor altijd onder ogen te zien.

Naast Curtis spelen ook Andi Matichak, Corey Cunningham, Will Patton, Kyle Richard en James Jude Courtney hoofdrollen in de nieuwe film van regisseur David Gordon Green. De productie was in handen van Malek Akkad, Jason Blum en Bill Block.

Halloween Ends (2022)
5.0
Vier jaar na de gebeurtenissen in Halloween Kills, die vorig jaar uitkwam, woont Laurie bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en van Michael Myers is niks meer vernomen.

Halloween Ends is vanaf donderdag 13 oktober in de bioscoop te zien. De volledige bioscoopagenda vind je hier.

Beeld: Still 'Halloween Ends' via TMDb
Tekst: Universal Pictures

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopHalloween Ends (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws