'Solar Opposites' van makers 'Rick & Morty' krijgt een Halloweenspecial, trailer nu te zien

'Solar Opposites' van makers 'Rick & Morty' krijgt een Halloweenspecial, trailer nu te zien

Vanaf aankomend weekend is het oktober, en dat is voor veel mensen het startsein om naar Halloween toe te gaan leven. De uit Amerika overgewaaide feestdag is hier inmiddels ook redelijk populair, en aan voorpret is dit jaar geen gebrek. Zo kondigt animatieserie Solar Opposites (2020– ) zojuist een heuse Halloween-special aan!

Kijk Solar Opposites nu op Disney+! 🍿

De populaire animatieserie draait om een ongebruikelijke familie, die bestaat uit Korvo, Terry en hun kindreplica's Yumyulack en Jesse van de planeet Shlorp. Nadat ze met hun ruimteschip neerstorten op aarde, moeten ze in Midden-Amerika een nieuw bestaan op zien te bouwen. Dat is op sommige momenten fantastisch, en op andere momenten vooral vreselijk.

Ook aliens houden van griezelen

Dat laatste geldt ook voor Halloween. In onderstaande trailer zien we hoe een deel van de familie dolenthousiast het huis versiert voor de feestdag, terwijl de rest er eigenlijk helemaal niet op zit te wachten. Hun buitenaardse krachten helpen mee om deze Halloween extra griezelig te maken, maar gaan ze daarmee niet te ver? Bekijk de aankondiging van de special hieronder:

Solar Opposites wordt gemaakt door Justin Roiland, de man die ook achter de populaire animatieserie Rick and Morty (2013– ) zit. Dit project doet hij samen met Mike McMahan. De stemmencast van Solor Opposites, en dus ook van de aankomende special, bestaat uit onder andere Sean Giambrone, Mary Mack, Thomas Middleditch, Langston Kerman en Roiland zelf.

Solar Opposites (2020– )
8.0
Kijk op Netflix • Een familie van buitenaardse wezens verhuist naar Midden-Amerika, waar ze nadenken over de vraag of het leven daar beter is of op hun thuisplaneet.

De Halloween-special van Solor Opposites is vanaf volgende week te zien op Disney+. Daar zijn de drie reguliere seizoenen van de animatieserie ook te zien. Het volledige aanbod van Disney+ vind je hier.

Beeld: Still 'Solar Opposites' via TMDb
Tekst: Hulu

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+Solar Opposites (2020– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws