Nieuwe trailer van 'Smile' nu te zien, langverwachte horrorfilm vanaf deze week te zien

Nieuwe trailer van 'Smile' nu te zien, langverwachte horrorfilm vanaf deze week te zien

Horrorfans kijken er al een hele tijd naar uit, en deze week is het eindelijk zover: donderdag verschijnt Smile (2022) in de bioscoop. De angstaanjagende Amerikaanse horrorfilm deed de afgelopen tijd goed op filmfestivals en op de valreep voor de Nederlandse release heeft Paramount een nieuwe trailer vrijgegeven.

Duistere grijns

De film draait om dr. Rose Cotter, een dokter en therapeut wiens leven na een bizar en traumatisch incident met een patiënt voorgoed verandert. Vanaf het voorval wordt ze geplaagd door onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren en die vooral de vorm aannemen van een gruwelijke glimlach. Doodsangst begint haar leven te overheersen, en Rose doet er alles aan om te ontsnappen aan deze ongewenste nieuwe realiteit. Bekijk de nieuwe trailer van Smile hieronder:

De hoofdrollen worden gespeeld door Sosie Bacon, Jessie T. Usher (The Boys (2019– )), Kyle Gallner, Rob Morgan en Kal Penn. De regie van de film was in handen van Parker Finn. Finn schreef zelf ook het scenario van Smile, en baseerde zich daarvoor deels op zijn eigen korte film Laura Hasn't Slept.

Smile (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren.

Smile is vanaf aanstaande donderdag, 29 september, overal in Nederland in de bioscoop te zien. Op deze pagina kun je vinden waar en wanneer de film bij jou in de buurt draait. De volledige bioscoopagenda vind je hier.

Beeld: Poster 'Smile' via TMDb
Tekst: Paramount Pictures

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopSmile (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws