Opnames gestart van 'Barry' seizoen 4

Opnames gestart van 'Barry' seizoen 4

Bill Hader is terug op de set van Barry (2018– ) voor de opnames van seizoen 4. HBO Max kondigt de start van de opnames aan, aan de hand van een eerste setfoto op Instagram.

Nog maar weinig bekend over seizoen 4

Op de foto zien we Hader samen met Henry Winkler, die we kennen als Barry en Gene in de populaire HBO Max-serie. Details over het plot van seizoen 4 zijn nu nog niet bekend, eveneens is het onduidelijk welke castleden allemaal terugkeren. Winkler en Hader kunnen we in ieder geval terug verwachten.

Lastige keuzes

De laatste aflevering van seizoen 3 verscheen afgelopen zomer op HBO Max. Hierin zagen we hoe Barry wanhopig is om zijn gewelddadige leven achter zich te laten en zijn nieuwe passie te volgen. Maar uit deze wereld van huurmoordenaars stappen is moeilijker dan het lijkt. Hij ontdekt al snel dat meer omstandigheden een rol spelen: wat heeft hem ooit gedreven om huurmoordenaar te worden?

Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max

Nog geen releasedatum bekend

Het is nog niet bekend tot wanneer de opnames duren en wanneer seizoen 4 vervolgens op HBO Max verschijnt. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Barry in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Barry (2018– )
8.4
Kijk op HBO Max • Barry is een depressieve huurmoordenaar uit het Midwesten die tijdens een klus in LA in een gemeenschap van acteerstudenten terechtkomt.
Beeld: Still 'Barry' via HBO Max
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxBarry (2018– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws