Bizarre docuserie over Jeffrey Dahmer volgende week al te zien op Netflix

Bizarre docuserie over Jeffrey Dahmer volgende week al te zien op Netflix

Na alle nagespeelde scènes in de veelbesproken horrorserie Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022) komt Netflix binnenkort ook met een heuse docuserie over de gruwelijke moordenaar Jeffrey Dahmer: Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (2021–2022). De docu is volgende week al te zien op Netflix.

Na dramaserie nu ook docuserie

Toen de politie van Milwaukee in juli 1991 het appartement van de 31-jarige Jeffrey Dahmer binnenging, vonden ze iets gruwelijks: een vriezer vol menselijke hoofden, schedels, botten en andere resten in verschillende staten van ontbinding en uitstalling. Dahmer bekende al snel zestien moorden in Wisconsin in de afgelopen vier jaar, plus nog één in Ohio in 1978, alsook onvoorstelbare daden van necrofilie en kannibalisme.

Waarom kon Dahmer, die in 1988 was veroordeeld voor aanranding van een minderjarige, verdenking en opsporing door de politie vermijden toen hij Milwaukee's homoscene stalkte op zoek naar slachtoffers, waaronder veel gekleurde mensen?

Volgende week al op Netflix

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes is vanaf 7 oktober te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (2021–2022)
7.3
Kijk op Netflix • Toen de politie van Milwaukee in juli 1991 het appartement van de 31-jarige Jeffrey Dahmer binnenging, vonden ze iets gruwelijks:
Beeld: Still 'Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsConversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (2021–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws