Reese Witherspoon heeft geen goed nieuws over 'Big Little Lies' seizoen 3

Reese Witherspoon heeft geen goed nieuws over 'Big Little Lies' seizoen 3

De veelgeprezen serie Big Little Lies (2017–2019) met Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Shailene Woodley en Zoë Kravitz in de hoofdrol staat al een aantal jaar stil. Al sinds de slotaflevering van het tweede seizoen kijken fans reikhalzend uit naar het derde seizoen. Seizoen 3 zou inderdaad komen zodra de agenda's het toelieten, maar hoe zit dat nu, nu regisseur Jean-Marc Vallée overleden is?

Regisseur overleden

Big Little Lies is gebaseerd op de gelijknamige roman van Liane Moriarty. Het eerste seizoen draait om een mysterieuze moord die de hoofdrolspelers bij elkaar brengt. In seizoen 2 werden we meegenomen in de nasleep van deze gebeurtenis en werd er een nieuw personage geïntroduceerd: Meryl Streep als de schoonmoeder van het personage Celeste, gespeeld door Kidman. Het seizoen sloot af met een enorme cliffhanger, een cliffhanger die niet anders geïnterpreteerd kon worden dan de aankondiging van een nieuw seizoen. Inmiddels zijn we bijna drie jaar verder, is een van de regisseurs van de serie op jonge leeftijd overleden en is er lang niet meer gerept over seizoen 3.

Waarom het onwaarschijnlijk is

Witherspoon komt nu eindelijk met een update, maar het is niet de update waar fans op hebben gewacht:

Regelmatig praat ik erover met Nicole, Laura, Zoë en Shailene. Iemand vroeg me laatst: 'Met welke co-sterren praat je het meest?'. Het is absoluut de Big Little Lies cast. We praten en sms'en altijd. Het overlijden van regisseur Jean-Marc was echt moeilijk voor ons. Hij was onze collega, vriend en broer. Zoveel van de serie kwam voort uit zijn verbeelding en creativiteit en het is moeilijk om een toekomst zonder hem voor te stellen. Toch is het een diep verlangen voor ons allemaal om opnieuw in de huid te kruipen van de personages.

Reese Witherspoon
via TMDb
via TMDb

Vallée regisseerde het eerste seizoen van de serie en zette het volledig naar zijn hand. Hoewel hij seizoen 2 niet regisseerde en het stokje overdroeg aan Andrea Arnold, was hij naar verluidt wel betrokken bij de afwerking om de continuïteit te garanderen. Behalve dat er op Vallées visie gerekend werd voor seizoen 3, spelen ook de drukke agenda's van de sterrencast een rol.

Een sprankje hoop

Hoewel er nog geen concrete plannen zijn vanwege de vele obstakels, sluit Witherspoon de mogelijkheid van een derde seizoen nog niet uit. Het klinkt echter alsof we er binnen de komende jaren niet op hoeven te rekenen. Niet alleen Witherspoon is enthousiast over het project dus het is mogelijk dat, wanneer de tijd rijp is, de koppen weer bij elkaar gestoken worden, al is het zonder hun steun en toeverlaat Vallée.

Big Little Lies (2017–2019)
8.5
Kijk op HBO Max • In 'Big Little Lies' eindigt het jaarlijkse ouderfeest op de pittoreske basisschool Pirriwee Public in het kustplaatsje Monterey, Californië in een chaos.
Beeld: Still 'Big Little Lies' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxBig Little Lies (2017–2019)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws