'The Midnight Club' vanaf volgende week op Netflix: alles over de nieuwe horrorserie

'The Midnight Club' vanaf volgende week op Netflix: alles over de nieuwe horrorserie

Vanaf volgende week kunnen we op Netflix genieten van een gloednieuwe horrorserie: The Midnight Club (2022), over een groep terminale tieners die een bijzonder pact met elkaar sluiten. In dit artikel lees je alles wat we weten over de aankomende Netflix-serie.

Wat staat ons te wachten in The Midnight Club?

Zeven terminale tieners wonen in een hospice voor jongvolwassenen. Ze noemen zichzelf de Midnight Club omdat ze graag 's nachts samenkomen om elkaar griezelverhalen te vertellen. Omdat ze weten dat ze allemaal snel zullen overlijden, spreken ze af dat degene die het eerst sterft naar de rest zal communiceren 'vanuit het graf'. Maar als dat dan ook echt gebeurt, krijgt de rest van de groep toch een beetje spijt…

Afbeelding via Netflix / Eike Schroter
Afbeelding via Netflix / Eike Schroter

Trailer The Midnight Club

Gebaseerd op een boek

De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Christopher Pike en de leden van de Midnight Club worden gespeeld door Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Shephard, William Chris Sumpter en Sauriyan Sapkota.

The Midnight Club (2022)
6.6
Kijk op Netflix • Een groep van vijf terminaal zieke patiënten in het Brightcliffe Hospice komt iedere nacht om middernacht samen om elkaar griezelverhalen te vertellen.

Van The Haunting of Hill House-maker

De nieuwe horrorserie wordt gemaakt door Mike Flanagan, de man achter series als The Haunting of Hill House (2018), The Haunting of Bly Manor (2020) en Midnight Mass (2021). Ook regisseerde hij horrorfilms als Hush (2016), Ouija: Origin of Evil (2016) en Gerald's Game (2017).

Releasedatum The Midnight Club op Netflix

Gelukkig hoeven we nu niet al te lang te wachten. The Midnight Club verschijnt volgende week vrijdag 7 oktober te zien op Netflix. Alle tien afleveringen komen die dag om 09:00 uur 's ochtends online. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix / Eike Schroter
Afbeelding via Netflix / Eike Schroter
Beeld: Still 'The Midnight Club' via Netflix / Eike Schroter

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Midnight Club (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws