Verdeelde meningen over nieuw kostuumdrama op Netflix: 'Niet zeker of ik het leuk vond of niet'

Verdeelde meningen over nieuw kostuumdrama op Netflix: 'Niet zeker of ik het leuk vond of niet'

Vanaf deze week kijk je op Netflix naar de gloednieuwe serie Die Kaiserin (2022– ), een nieuwe verfilming over het leven van de Oostenrijkse keizerin Elisabeth von Wittelsbach (beter bekend als Sisi). Een heleboel kijkers hebben het nieuwe kostuumdrama al een kans gegeven; maar de meningen zijn verdeeld.

Andere handige Netflix-pagina's:

Goed, of toch niet?

Terwijl de één van harte hoopt op een tweede seizoen, is de ander kritischer: "Ik kan er niet omheen hoe onnauwkeurig de kostuums zijn". Weer een andere kijker omschrijft de serie iets objectiever en benadrukt vooral dat Die Kaiserin "behoorlijk rauw [is], donker, en voor 18+. Wie de Sisi-films veel te zoet vindt, kan gerust deze serie proberen". Met zoveel verschillende meningen zal je de serie zelf moeten bekijken om een oordeel te vellen.

Die Kaiserin (2022– )
7.8
Kijk op Netflix • Twee jonge mensen ontmoeten elkaar. Het is een noodlottige ontmoeting, de spreekwoordelijke liefde op het eerste gezicht.

Elisabeth von Wittelsbach

De nieuwe serie vertelt het verhaal van de jonge keizerin Elisabeth von Wittelsbach, prinses van Beieren (Devrim Lingnau) en de nog onervaren keizer Frans Jozef van Oostenrijk-Hongarije (Philip Froissant). Ze worden geconfronteerd met een hof vol beperkingen, een machtsstrijd en ongelooflijk veel intriges. Er ontstaat een romantische situatie, maar Frans gaat al trouwen met een ander.

Beeld: Still 'Die Kaiserin' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDie Kaiserin (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws