Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 39, 2022)

Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 39, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast de eerste afleveringen van de veelgeprezen thrillerserie The Old Man (2022) zijn vanaf deze week ook nieuwe afleveringen van Star Wars-serie Andor (2022– ) en Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law (2021–2022) te zien op Disney+. Ook verscheen eindelijk Hocus Pocus 2 (2022), het langverwachte vervolg op Hocus Pocus (1993). In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 8.1
  Kijk op Disney+ • 'America the Beautiful' is het ambitieuze verhaal van het thuis van de Amerikanen. Geleid door de iconische diersoorten die ons het meest aanspreken, gaan we op reis door Amerika’s visueel spectaculaire regionen:
 2. 7.9

  Big Mouth (2022)

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Disney+ • Een advocaat met een winstpercentage van tien procent raakt verwikkeld in een moordzaak en wordt van de ene dag op de andere de beruchte en geniale oplichter Big Mouse.
 3. 7.7

  The Old Man (2022)

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1 en 2
  Kijk op Disney+ • Dan Chase ontsnapte decennia geleden uit de CIA en leeft nu buiten het zicht van iedereen. Wanneer een huurmoordenaar arriveert en Chase probeert uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, nu zich met zijn verleden moet gaan verzoenen.
 4. 7.4

  Best In Dough (2022– )

  Seizoen 1, aflevering 4-6
  Kijk op Disney+ • In een wereld waarin men het over veel dingen niet eens lijkt te zijn, is er één grote samenbindende factor:

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.4

  Andor (2022– )

  Seizoen 1, aflevering 4
  Kijk op Disney+ • De avonturen van de rebellenspion Cassian Andor tijdens de vormingsjaren van de Rebellion voorafgaand aan de gebeurtenissen van 'Rogue One:
 2. 8.3
  Kijk op Disney+ • In 'Welcome to Wrexham' leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footballclub ter wereld te runnen.
 3. 7.5

  May It Please The Court (2022)

  Seizoen 1, aflevering 3 en 4
  Kijk op Disney+ • Noh Chakhee, de topadvocate met het hoogste wincijfer in het grote advocatenkantoor Jangsan, wordt van de ene dag op de andere openbare verdediger van Jeongha.
 4. 7.4
  Kijk op Disney+ • In het hedendaagse Minnesota zijn de Mighty Ducks geëvolueerd van schamele underdogs tot een ultracompetitief, sterk jeugdhockeyteam.
 5. 7.4

  Best In Dough (2022– )

  Seizoen 1, aflevering 4-6
  Kijk op Disney+ • In een wereld waarin men het over veel dingen niet eens lijkt te zijn, is er één grote samenbindende factor:
 6. 7.3
  Kijk op Disney+ • Een inzicht in de dromen, uitdagingen en overwinningen van de baanbrekende AFLW league. In deze zesdelige serie komen we meer te weten over de moedige pioniers, die te horen kregen dat ze nooit Australian football op het hoogste niveau zouden kunnen spelen, maar het toch voor elkaar kregen.
 7. 6.6
  Kijk op Disney+ • De wereld wordt opgeslokt door een pandemie. Er zijn nieuwe regels. In The Zone, een rampscenario, wordt de mensheid getest.
 8. 6.2
  Kijk op Disney+ • Anthologieserie, afgeleid van 'American Horror Story' waarbij elke aflevering een op zichzelf staand spookverhaal is.
 9. 5.2
  Kijk op Disney+ • Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner.
 10. 4.8

  The Kardashians (2022– )

  Seizoen 2, aflevering 2
  Kijk op Disney+ • In 'The Kardashians' brengen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de camera's terug om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.
 11. 4.4

  Women in Taipei (2022)

  Seizoen 1, aflevering 3
  Kijk op Disney+ • I-Shan, een meisje uit Tainan, wil niets liever dan naar Taipei vertrekken. Met wat geluk mag ze in het appartement van haar tante in Taipei verblijven.
 12. 2.6
  Kijk op Disney+ • Van een relatief onbekend en normaal leven tot een leven in de schijnwerpers van Hollywood, worden de D'Amelio's geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en kansen die ze zich niet hadden kunnen voorstellen.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een nieuwe film toe. Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 6.0
  Kijk op Disney+ • In dit vervolg op 'Hocus Pocus' (1993) ontwaakt een drietal jonge vrouwen per ongeluk de drie heksen uit hun slaap.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Hocus Pocus 2' via Disney+

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws