Eerste poster van Netflix-kerstfilm met Lindsay Lohan nu te zien

Eerste poster van Netflix-kerstfilm met Lindsay Lohan nu te zien

Het aftellen naar Kerstmis en dus alle nieuwe kerstfilms is begonnen. Netflix is al jaren bezig met een film met Lindsay Lohan in de hoofdrol, Falling for Christmas (2022). Dit jaar is het dan eindelijk zover en kunnen we het eindresultaat aanschouwen. Een trailer is er nog niet, maar een poster heeft Netflix zojuist wel onthuld.

Lohan speelt de rol van een onlangs verloofde en redelijk verwende hotelerfgename. Ze krijgt een ski-ongeluk met totaal geheugenverlies als gevolg. In de dagen voor Kerstmis neemt de knappe eigenaar van haar lodge de zorg voor haar op zich. Lohan beschrijft de film als een extravagant, temperamentvol en glamoureus verhaal.

Het is zo'n verfrissende, hartverwarmende en romantische komedie en ik mis het maken van dat soort films. Het is een tijd waarin families samenkomen, een liefdevolle vakantie.

Lindsay Lohan

Lohan is in Falling for Christmas te zien naast Glee-acteur Chord Overstreet, Jack Wagner, George Young en Olivia Perez. De film is geschreven door Jeff Bonnett en geregisseerd door Janeen Damian. Falling for Christmas is de eerste van de twee binnenkort te verschijnen Netflix-original romcoms met Lohan in de hoofdrol. De tweede, Irish Wish, wordt in 2023 verwacht.

Falling for Christmas (2022)
5.2
Kijk op Netflix • Een verwende erfgename verliest haar geheugen tijdens een skiongeluk en belandt tijdens de kerstdagen in de gezellige omgeving van een arme weduwnaar en zijn dochter.

Falling for Christmas debuteert 10 november op Netflix.

Eerste poster van Netflix-kerstfilm met Lindsay Lohan nu te zien
Beeld: Still 'Falling for Christmas' via Netflix / Scott Everett White
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixFalling for Christmas (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws