'Die Kaiserin'-kijkers vragen Netflix massaal om een tweede seizoen na abrupt einde

'Die Kaiserin'-kijkers vragen Netflix massaal om een tweede seizoen na abrupt einde

Fans van kostuumdrama's kunnen sinds kort terecht op Netflix voor Die Kaiserin (2022– ), over keizerin Sisi. De serie valt zó in de smaak, dat kijkers allemaal naar Twitter trekken om Netflix om een tweede seizoen te vragen. Want het einde van seizoen 1 vraagt toch om meer?

Let op: dit artikel bevat spoilers over Die Kaiserin!

'Waar is de rest van het verhaal?'

Op Twitter maken de kijkers kenbaar geschrokken te zijn van de cliffhanger. Waarom zijn er maar zes afleveringen? Dat hadden er minimaal acht moeten zijn, klinkt het. Anderen roepen de fans op om Netflix massaal om een tweede seizoen te vragen, dan moet de streamingdienst wel overstag gaan. Die Kaiserin is vooralsnog namelijk niet verlengd en dus niet zeker van een tweede seizoen.

Kan Sisi het volk overtuigen?

Mocht er een tweede seizoen komen, dan verwachten we Devrim Lignau terug als Elisabeth von Wittelsbach, oftewel Sisi. Aan het einde van seizoen 1 wordt Elisabeth opgesloten binnen de muren van het paleis omdat ze het koninklijk protocol heeft geschonden na haar bezoek aan de ijzergieterij waar ze haar schoenen heeft gegeven aan een jong meisje in nood. Aartshertogin Sophia is duidelijk ten einde raad met de opstandige keizerin en stelt Elisabeth voor terug te keren naar Beieren. Franz stemt hiermee in, hoewel hij harde woorden met zijn vrouw spreekt en haar ervan beschuldigt met zijn broer om te gaan. Maar voordat Franz Elisabeth zegt te vertrekken, ontdekt ze dat ze eindelijk zwanger is. Helaas is de keizerin er kapot van en weigert ze haar man het nieuws te vertellen.

Die Kaiserin (2022– )
7.8
Kijk op Netflix • Twee jonge mensen ontmoeten elkaar. Het is een noodlottige ontmoeting, de spreekwoordelijke liefde op het eerste gezicht.

Tegen de tijd dat Elisabeth klaar is om te vertrekken, wordt de uitgang volledig geblokkeerd door een grote, woedende menigte mensen die zich bij de paleispoort had verzameld om de keizer aan te klagen. Hoewel de bewakers vragen om de koets te keren, eist Elisabeth dat de poorten worden geopend. Terwijl Franz en Sophia toekijken, omhelst de keizerin de menigte en verkondigt: "Ik zie jullie" voordat ze vertelt dat ze zwanger is. Zal haar optreden het volk overtuigen? Kan ze Franz vergeven? Welke plannen heeft Sophia voor haar nu ze zwanger is?

Zodra Netflix iets bekendmaakt over een tweede seizoen, zullen wij hierover berichten.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Die Kaiserin' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixDie Kaiserin (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws