'The Walking Dead'-spin-off over Daryl krijgt officiële titel

'The Walking Dead'-spin-off over Daryl krijgt officiële titel

Oktober is aangebroken, de maand van Halloween, maar ook de maand waarin het twaalf jaar geleden allemaal begon voor de kijkers van The Walking Dead (2010–2022). Sindsdien is de serie uitgegroeid tot een van de grootste horror-franchises in de industrie. Zo groot dat er inmiddels meerdere spin-offs onderweg zijn. Een daarvan gaat over Daryl en heeft vandaag de officiële titel Daryl Dixon gekregen.

Logistieke problemen

De serie rondom Daryl en Carol werd aangekondigd in september 2020 en werd beschreven als een verhaal over Daryl en Carol. Toen echter onthuld werd dat de opnames hiervan over heel Europa zouden plaatsvinden, stapte de actrice die de rol van Carol speelt, Melissa McBride, uit het project. Voor McBride is het simpelweg niet mogelijk om een dermate lange periode van huis te zijn. De makers gingen opnieuw rond de tafel en kwamen met een nieuw plan voor een serie die volledig op Daryl gericht is.

Norman Reedus' onthulling

Het was aan Norman Reedus (Daryl) zelf om het goede nieuws aan zijn fans te berichten via Twitter. Hij onthulde niet alleen de titel, maar ook een foto waarop we een groene, bekraste en gescheurde afbeelding van de Eiffeltoren zien. Zijn post is hieronder te zien.

Definitief afscheid van Carol?

Nu McBride niet langer meer onderdeel is van het leidend verhaal, vragen kijkers zich af of dit betekent dat Carol helemaal niet meer te zien zal zijn in Daryl Dixon. Zelfs al Carol niet in deze spin-off te zien zal zijn, zullen er genoeg mogelijkheden voor haar zijn om op te duiken in de overige spin-offs.

The Walking Dead (2010–2022)
8.1
Kijk op Netflix • In 'The Walking Dead' wordt politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging.
Beeld: Still 'The Walking Dead' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Disney+The Walking Dead (2010–2022)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws