Lof voor bedankspeech van 'Undercover'-ster Frank Lammers na winst Televizier-Ster

Lof voor bedankspeech van 'Undercover'-ster Frank Lammers na winst Televizier-Ster

Niet geheel onverwachts kwam Frank Lammers uit de bus als winnaar van de Televizier-Ster voor beste acteur. Tijdens zijn speech gebruikt de Undercover-acteur zijn platform om belangrijke, maatschappelijke punten aan te kaarten. Kijkers reageren lovend op zijn speech.

Boeren en Iraanse vrouwen

Lammers heeft slechts 45 seconden om zijn dankwoord te doen en vraagt daarin de aandacht voor de situatie in Iran en voor de maatschappelijke problemen rond de boeren. Ook bedankt de acteur met ontroerende woorden zijn vader.

Ik wil m'n vader bedanken. Die zit thuis voor de televisie. Soms weet-ie het allemaal niet meer. Maar jouw optimisme en blijdschap is een voorbeeld voor iedereen. Dus dankjewel, ouwe.

Frank Lammers

Kijkers enthousiast

Op Twitter prijzen kijkers de speech van Lammers. "Heerlijk dat Frank Lammers openlijk de boeren steunt," klinkt het. "Hopelijk volgen er meer vanavond." De kritische woorden van de acteur worden gewaardeerd.

Bezig met opnames van Ferry: De Serie

Lammers zit op dit moment midden in de opnames van Ferry: De Serie samen met Elise Schaap in België. Een releasedatum van de nieuwe Netflix-serie over Ferry Bouman is nu nog niet bekend.

Ferry: De Serie
Kijk op Netflix • 'Ferry: De Serie' gaat verder waar de film 'Ferry' eindigde. Zo draait de spin-off verder om hoe Ferry Bouman als beginnend xtc-producent een imperium opbouwde in de Brabantse onderwereld.
Beeld: Still 'Undercover' via Netflix / Jo Voets
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen Series Celebrities Video on demand Netflix

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws