Amerikaanse 'Wie is de Mol?' vandaag gestart op Netflix met wekelijkse afleveringen

Amerikaanse 'Wie is de Mol?' vandaag gestart op Netflix met wekelijkse afleveringen

Wie loopt de boel te saboteren? Een groep kandidaten moet zien te achterhalen wie de mol in hun midden is in The Mole (2022– ). De nieuwe Amerikaanse reeks van het programma dat wij kennen als Wie is de Mol? is vandaag gestart op Netflix.

Wie is de mol?

Twaalf Amerikaanse kandidaten zijn afgereisd naar Australië waar ze opdrachten moeten voltooien en zoveel mogelijk geld in de pot weten te winnen. Tegelijkertijd probeert een mol de boel te saboteren. Lukt het de andere kandidaten om erachter te komen wie dit is?

Gebaseerd op Belgische serie

Het Amerikaanse The Mole startte ooit in 2001 en liep vijf seizoenen lang met Anderson Cooper als presentatrice. Deze Amerikaanse serie baseerde zich voor het concept op het Belgische De Mol (2022). Nu, voor het nieuwe seizoen van Netflix, neemt Alex Wagner het presentatie-stokje over.

The Mole (2022– )
7.8
Kijk op Netflix • Er is een mol tussen de 12 deelnemers die strijden voor een grote pot geld. Wie lukt het om hem of haar te ontmaskeren?

Wekelijkse afleveringen op Netflix

Het nieuwe seizoen van The Mole trapt vandaag af met gelijk de eerste vijf afleveringen. Elke week op vrijdag is telkens een gloednieuwe aflevering te zien, met de finale op 21 oktober. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix / Julian Pennetta
Afbeelding via Netflix / Julian Pennetta
Beeld: Still 'The Mole' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Mole (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws