Nieuwe Netflix-film met Donald Sutherland verovert razendsnel eerste plaats in Netflix top 10

Nieuwe Netflix-film met Donald Sutherland verovert razendsnel eerste plaats in Netflix top 10

Netflix lijkt een nieuwe hit in handen te hebben met Mr. Harrigan's Phone (2022). De nieuwe film met Donald Sutherland in de hoofdrol heeft nu al populaire films Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019) en Blonde (2022) van de troon gestoten in de Netflix top 10.

Andere handige Netflix-pagina's:

Eerste plaats in de Netflix top 10

Dat een verfilming van het korte verhaal van Stephen King het goed doet op Netflix, is geen verrassing. Maar dat de nieuwe film nu al de eerste plek in de top 10 heeft veroverd, is knap. Vooral gezien de film nog maar twee dagen is te zien op het platform.

Schermafbeelding via Netflix
Schermafbeelding via Netflix
Mr. Harrigan's Phone (2022)
6.0
Kijk op Netflix • Een jongen raakt bevriend met een miljardair uit zijn buurt. Als deze man helaas komt te overlijden, ontdekt de jongen dat hij nog steeds met zijn vriend kan communiceren door voicemails achter te laten.

Voicemails aan het graf

Mr. Harrigan's Phone draait om Craig, die bevriend raakt met een oude miljardair bij hem in de buurt. De oude man komt in het bezit van een iPhone, iets waar de jonge jongen wel graag mee wil spelen. Dan slaat helaas het noodlot toe: de miljardair overlijdt en Craig ontdekt dat hij nog steeds met Mr. Harrigan kan communiceren. Hij besluit voicemails voor hem achter te laten, aangezien de oude man zijn telefoon meenam in het graf.

Beeld: Still 'Mr. Harrigan's Phone' via Netflix / Nicole Rivelli

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMr. Harrigan's Phone (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws