Veelbelovende horrorfilm over weerwolven en monsterjagers nu te zien

Veelbelovende horrorfilm over weerwolven en monsterjagers nu te zien

Marvel Studios brengt vandaag hun nieuwste horror-project uit op Disney+: Werewolf by Night (2022). De korte film met Gael García Bernal in de hoofdrol is nu te zien op de streamingdienst.

Andere handige Disney+-pagina's:

Monsterjagers

Op een donkere en sombere nacht komt een geheime groep monsterjagers uit de schaduw tevoorschijn en verzamelt zich bij de Bloodstone Temple na de dood van hun leider. In een vreemde en macabere herdenking van het leven van deze leider, worden de aanwezigen in een mysterieuze en dodelijke competitie voor een krachtig relikwie gestort - een jacht die hen uiteindelijk oog in oog zal brengen met een gevaarlijk monster.

Kijk Werewolf by Night nu op Disney+! 🍿

Nieuwe kant van het MCU

Marvel baseerde zich voor de film op horrorfilms uit de jaren 30 en hoopt met Werewolf by Night een "gevoel van angst en het macabere op te roepen". De studio belooft "veel spanning en schrikmomenten" in wat zij een "nieuwe hoek" van het Marvel-universum noemen.

Werewolf by Night (2022)
7.2
Kijk op Disney+ • Op een donkere en sombere nacht komt een geheime groep monsterjagers bijeen na de dood van hun leider. In een vreemde en macabere herdenking van het leven van de leider, worden de aanwezigen gedwongen tot een mysterieuze en dodelijke strijd om een krachtig relikwie.

Vanaf vandaag op Disney+

Werewolf by Night is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+. Of bekijk ons overzicht van de Top 20 beste horrorfilms op Disney+.

Afbeelding via Disney+ / Marvel Studios
Afbeelding via Disney+ / Marvel Studios
Afbeelding via Disney+ / Marvel Studios
Afbeelding via Disney+ / Marvel Studios
Beeld: Still 'Werewolf by Night' via Disney+ / Marvel Studios

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsWerewolf by Night (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws