Nederlandse actiethriller met Holly Mae Brood krijgt officiële releasedatum op Netflix

Nederlandse actiethriller met Holly Mae Brood krijgt officiële releasedatum op Netflix

Netflix zet steeds meer in op landelijke Originals en is zo ook hard aan het werk op Nederlandse bodem. Uit dat initiatief komt binnenkort The Takeover (2022) naar de streamingdienst, een gloednieuwe actiethriller met Holly Mae Brood in de hoofdrol. Komende november is het al zover, zo maakt Netflix zojuist bekend.

Hacker Mel

Wanneer ethische hacker Mel Bandison een datalek voor een high-tech zelfrijdende bus onschadelijk maakt, schakelt ze onbedoeld een internationaal crimineel netwerk uit. Plotseling staat Mels leven op zijn kop als ze wordt beschuldigd van een moord die ze niet heeft gepleegd.

Mel gaat op de vlucht, achtervolgd door criminelen en interpol door een stad waar op elke straathoek een camera staat. Ze duikt onder bij Thomas Deen, een voormalige blind date die ongewild betrokken raakt bij de achtervolging. In een poging haar onschuld te bewijzen, zoekt Mel haar oude mentor Buddy Benschop op.

The Takeover (2022)
5.2
Kijk op Netflix • Als de ethische hacker Mel Bandison (Holly Mae Brood) bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat.

Holly Mae Brood en Géza Weisz

Naast Brood wordt de andere hoofdrol van Thomas gespeeld door Géza Weisz. Wie ook voorbijkomen zijn Whalid Benmbarek, Susan Radder, Noortje Herlaar en Netflix-favoriet Frank Lammers. Annemarie van de Mond, de vrouw achter films als "Enneagram" Droog (2004) en Gewoon Vrienden (2018), heeft de Nederlandse Netflix-film geregisseerd.

Heel binnenkort al op Netflix

The Takeover is vanaf 1 november al te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'The Takeover' via Netflix / Khalid Amakran

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Takeover (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws