Nieuw op Netflix: de 15 beste nieuwe films (week 40, 2022)

Nieuw op Netflix: de 15 beste nieuwe films (week 40, 2022)

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de vijftien beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Naast een gloednieuwe Original-film met Mila Kunis, Luckiest Girl Alive (2022), is nu ook de gloednieuwe horrorfilm Old People (2022) te zien, net als Uncharted (2022) met Tom Holland en Stephen King-verfilming Mr. Harrigan's Phone (2022).

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 7.6
  Kijk op Netflix • Erin Gruwell (Hilary Swank) is een idealistische docent. Ze geeft op een zwarte school les aan middelbare scholieren die zich moeten ontworstelen aan een achterstandsituatie waarin psychisch en fysiek geweld, en zelfs moord en doodslag onderdeel zijn van het dagelijks leven.
 2. 7.4
  Kijk op Netflix • Een Oost-Europeaan, Viktor Navorsky, bezoekt New York. Wanneer hij op Kennedy Airport is aangekomen breekt er in zijn thuisland oorlog uit.
 3. 7.3
  Kijk op Netflix • Jimmie Fails heeft één doel in zijn leven: het Victoriaanse huis dat zijn grootvader heeft gebouwd terugvorderen.
 4. 7.0
  Kijk op Netflix • Lane is een VN-medewerker die rond de wereld reist in een race tegen de klok om een zombiepandemie te stoppen.
 5. 7.0
  Kijk op Netflix • Een groep dieven onder leiding van beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles.
 6. 6.4
  Kijk op Netflix • Een rijke en meedogenloze dictator (Sacha Baron Cohen) uit het Midden-Oosten wordt gegijzeld. Hij wordt vervangen door een naïeve geitenherder, die als twee druppels water op hem lijkt.
 7. 6.4
  Kijk op Netflix • Een vrouw uit New York lijkt de touwtjes in handen te hebben, maar als ze een trauma uit haar verleden moet confronteren valt haar zorgvuldig opgebouwde leven uit elkaar.
 8. 6.3
  Kijk op Netflix • In 'Uncharted' gaat de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) op zijn eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg).
 9. 6.1
  Kijk op Netflix • De Evil Queen (Charlize Theron) is jaloers op Snow White (Kristen Stewart) vanwege haar schoonheid en huurt de Huntsman (Chris Hemsworth) in om haar te vermoorden.
 10. 6.1
  Kijk op Netflix • Na een toevallige ontmoeting in Las Vegas, en een nacht samen met Alex, komt Isabel erachter dat ze zwanger is en ze besluiten te trouwen.
 11. 6.1
  Kijk op Netflix • Joe Hickley denkt dat hij een geweldig plan heeft: een rijk kind ontvoeren, het kind 24 uur vasthouden en de moeder onder controle houden terwijl de vader die op reis is het losgeld betaalt.
 12. 6.0
  Kijk op Netflix • Nadat Michael Myers als kind een gruwelijke slachtpartij aanrichtte, werd hij opgenomen in een psychiatrische inrichting.
 13. 6.0
  Kijk op Netflix • Een jongen raakt bevriend met een miljardair uit zijn buurt. Als deze man helaas komt te overlijden, ontdekt de jongen dat hij nog steeds met zijn vriend kan communiceren door voicemails achter te laten.
 14. 5.9
  Kijk op Netflix • Op 18 december 1975 trekken George en Kathy Lutz met hun kinderen in hun nieuwe huis in Amityville, New York. Helaas werd hun droom een nachtmerrie toen zij enkele weken later werden geterroriseerd door de geesten van de ouders van moordenaar Ronald DeFeo.
 15. 5.3
  Kijk op Netflix • Een man die op geparkeerde auto's in zijn straat past, moet zijn baantje beschermen als drugsdealers proberen om hem en zijn vrienden drugs te laten verkopen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Luckiest Girl Alive' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws