Trailer verschenen voor 'Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge'

Trailer verschenen voor 'Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge'
29 januari 2020 om 13:55

De geliefde Mortal Kombat-videogamefranchise wordt geanimeerd. Het gaat om een volledige animatiefilm die te koop zal zijn op dvd, blu-ray en in digitale vorm, met de naam Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge (2020).

De synopsis voor Scorpion's Revenge is als volgt:

Gebaseerd op de wereldwijde game gemaakt door Ed Boon & John Tobias, zet 'Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge' het toernooi tussen de kampioenen van Outworld en Earthrealm in de schijnwerpers. Een wedstrijd die uiteindelijk het lot van de aarde en al haar burgers zal bepalen. Lord Raiden, beschermer van Earthrealm, moet de grootste vechters van zijn rijk verzamelen om het te verdedigen tegen het kwaadaardige Shang Tsung in de strijd om alle gevechten te beëindigen - Mortal Kombat!

In de trailer is Joel McHale te zien als Johnny Cage, Jennifer Carpenter als Sonya Blade, Jordan Rodrigues als Scorpion & Hanzo Hasashi, Steve Blum als Sub-Zero, Artt Butler als Shang Tsung, Darin De Paul als Quan Chi, Robin Atkin Downes als Kano, David B. Mitchell als Raiden, Ike Amadi als Jax Briggs, Kevin Michael Richardson als Goro, Grey Griffin als Kitana & Satoshi Hasashi, en Fred Tatasciore als Demon Torturer. Ethan Spaulding (bekend van Batman: Assault on Arkham (2014)) leidt de film en Jeremy Adams (bekend van Teen Titans Go! Vs. Teen Titans (2019)) schreef het script.

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge (2020)

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge (2020)

'Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge' is gebaseerd op de videogame en zet het toernooi tussen de kampioenen van Outworld en Earthrealm in de schijnwerpers.

De releasedatum voor Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge is lente 2020 (zowel op dragers als digitaal). Door Warner Bros. wordt er intussen ook gewerkt aan een andere Mortal Kombat-film: Mortal Kombat (2021). Deze liveactionfilm zou in maart 2021 moeten gaan verschijnen.

Beeld: Cover van film 'Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's FilmsMortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge (2020)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…