Netflix onthult Sneak Peek 'The Kissing Booth 3'

Netflix onthult Sneak Peek 'The Kissing Booth 3'
27 juli 2020 om 08:37

The Kissing Booth 2 (2020) is nog maar net uit en het is al duidelijk dat The Kissing Booth 3 (2021) op de planning staat. De originele cast keert terug en de film is zelfs al klaar. Netflix deelde dan ook al direct een kleine Sneak Peek van het derde deel. De film werd gefilmd in Zuid-Afrika op hetzelfde moment als deel twee.

The Kissing Booth-films zijn gebaseerd op de self-published boekenserie van Beth Reekles. Elle Evans staat centraal en in de eerste twee delen volgen we haar als ze valt voor de populaire jongen van haar high school en een relatie met hem krijgt. In het derde deel moet ze kiezen tussen Harvard en Berkeley. Haar vriendje gaat naar de eerste en haar beste vriendin gaat naar de tweede universiteit.

In een special event beantwoordden de castleden ook vragen. Hoofdrolspeelster Joey King bedankte de fans en maakte bekend dat het tweede deel eraan komt:

Ik wil gewoon even de fans bedanken voor hun enorme support en de liefde die ze ons en de hele franchise gegeven hebben. Van de eerste film naar de tweede die vrijdag uitkwam. […] En ik heb nog wat extra informatie die sommige van jullie interessant zullen vinden. The Kissing Booth 3 zal uitkomen in 2021.

Bekijk hieronder het hele gesprek.

In ieder geval kan Covid-19 geen roet meer in het eten gooien wat betreft het opnemen van de film, hij is tenslotte al geschoten. Het is dus alleen nog even afwachten wanneer het derde deel precies verschijnt.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Kissing Booth 2' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Kissing Booth 3 (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten