Netflix introduceert nieuwe gezichten van het tweede seizoen van 'Undercover'

Netflix introduceert nieuwe gezichten van het tweede seizoen van 'Undercover'
27 juli 2020 om 09:11

Netflix plaatst een kort filmpje met daarin de dossiers met nieuwe gezichten die we kunnen verwachten in het tweede seizoen van de Netflix-original Undercover (2019– ). Eerder plaatsten ze al een kleine (her)ontmoeting met de andere personages.

In de korte video zien we dossiers met enkele foto's van de nieuwe personages. Sanne Samina Hanssen (De Liefhebbers (2019)) speelt Sharon. Sebastien Dewaele (Cargo (2017)) is JP. Wim Willaert (Grenslanders (2019– )) speelt Laurent en als laatste zien we Ruth Becquart (Clan (2012)) als Nathalie.

Netflix plaatste ook een omschrijving van het tweede seizoen, waaruit blijkt dat Kim en Bob onderzoek doen naar illegale wapenhandel. Dit leidt ze naar de El Dorado Ranch in het Belgische achterland. Dewaele en Willaert spelen wapenhandelaars Laurent en JP Berger en Bob probeert om in hun bedrijf te infiltreren. Vanaf 6 september is op Netflix te zien hoe dat afloopt.

Undercover (2019– )
7.9
Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Undercover' via TMDb

Meer over:

Video on demand Series NetflixUndercover (2019– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten