Bevestigd: nieuwe maffiaserie met Sylvester Stallone komt ook naar Nederland

Bevestigd: nieuwe maffiaserie met Sylvester Stallone komt ook naar Nederland

Nog even was het onduidelijk of Tulsa King (2022– ) – de gloednieuwe maffiaserie met niemand minder dan Sylvester Stallone in de hoofdrol – wel in Nederland te zien zal zijn. Tot nu: want SkyShowtime heeft aan ons bevestigd dat de serie bij hen binnenkort beschikbaar komt.

Maffioso Sal

Sylvester Stallone kruipt in Tulsa King in de huid van maffioso Sal. De gangster uit New York City krijgt de taak om zijn Italiaanse maffiafamilie weer op te richten in de gemoderniseerde stad Kansas City, Missouri. Daar ontmoet Sal verrassende en nietsvermoedende personages die hem volgen op zijn onconventionele weg naar de macht.

Naar SkyShowtime

De maffiaserie zal binnenkort op SkyShowtime verschijnen, de gloednieuwe streamingdienst in ons land. De serie is onderdeel van een reeks veelbelovende series die via de nieuwe dienst eindelijk ons land bereiken, zoals gameverfilming Halo (2022– ), A Friend of the Family (2022) met Colin Hanks (de zoon van Tom Hanks), horrorserie Let the Right One In (2022) en Star Trek: Strange New Worlds (2022– ).

Tulsa King (2022‑ )
8.1
Kijk op SkyShowtime • Sylvester Stallone kruipt in de huid van maffioso Dwight 'The General' Manfredi. De gangster uit New York City wordt na 25 jaar in de gevangenis door zijn baas verbannen naar Tulsa, Oklahoma.

In november van start

Tulsa King start hier in Nederland niet veel later dan in de VS. De maffiaserie met Stallone is vanaf 28 november te zien op SkyShowtime.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

Van The Sopranos-maker

Het script van Tulsa King is geschreven door Taylor Sheridan en Terence Winter, die samen met Stallone tevens de productie op zich nemen. Sheridan bracht eerder de veelgeprezen serie Mayor of Kingstown (2021– ) uit en Winter kennen we als schrijver en uitvoerend producent van The Sopranos (1999–2007).

Beeld: Still 'Tulsa King' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series SkyShowtimeTulsa King (2022– )

Meer SkyShowtime

Meer SkyShowtime

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws