De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 44)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 44)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Amazon Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Inside Man (serie)

Inside Man (2022)
6.6
Kijk op Netflix • Een Amerikaanse ter dood veroordeelde met een nevenactiviteit in het oplossen van mysteries helpt een jonge Britse journalist bij het zoeken naar een vriend die plotseling is verdwenen.

Enola Holmes 2

Enola Holmes 2 (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Enola Holmes neemt haar eerste zaak als detective aan, maar om het mysterie van een vermist meisje te ontrafelen, heeft ze hulp nodig van vrienden en van broer Sherlock.

Disney+

Reboot (serie)

Reboot (2022)
7.4
Kijk op Disney+ • Volgt een sitcom-familie uit begin jaren 2000 die Hulu heeft gereboot en hun disfunctionele cast die moet omgaan met hun onopgeloste problemen in de snel veranderende wereld van vandaag.

See How They Run

See How They Run (2022)
6.5
Kijk op Disney+ • In West End, Londen, in de jaren vijftig worden de plannen voor de verfilming van een populair toneelstuk abrupt stopgezet nadat de beoogde regisseur (Adrien Brody) wordt vermoord.

HBO Max

SAS: Rogue Heroes (serie)

Rogue Heroes (2022)
8.1
Kijk op HBO Max • In de zes afleveringen van 'SAS: Rogue Heroes' wordt het verhaal verteld van het ontstaan van de bekende Special Forces-afdeling.

The Winchesters (serie)

The Winchesters (2023)
6.3
Kijk op HBO Max • Een spin-off van 'Supernatural'. Het epische, onvertelde liefdesverhaal over hoe John en Mary Winchester elkaar ontmoette en hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde, maar de hele wereld te redden.

Videoland

The Outpost

The Outpost (2020)
6.8
Kijk op Videoland • 'The Outpost' vertelt het heftige verhaal van 53 Amerikaanse soldaten die in 2009 in Afghanistan gestationeerd zijn om de afgelegen buitenpost Keating te verdedigen.

The Pianist

The Pianist (2002)
8.5
Kijk op Videoland • De consequenties van de Duitse bezetting zijn voor de inwoners van Warschau afschuwelijk: het getto, de joodse opstand en de deportaties.

Amazon Prime Video

Get Shorty seizoen 1-3

Get Shorty (2017–2019)
8.2
Kijk op Prime Video • Miles Daly werkt voor een moorddadige misdaadorganisatie in Nevada, maar probeert een carrièreswitch te maken en een filmproducent te worden, geld wit te wassen door middel van een Hollywood-film met de hulp van filmmaker Rick Moreweather.

My Policeman

My Policeman (2022)
6.5
Kijk op Prime Video • Een verhaal over verboden liefde en veranderende sociale normen. 'My Policeman' gaat over de driehoeksverhouding met vier decennia ertussen van politieman Tom (Harry Styles/Linus Roache), lerares Marion (Emma Corrin/Gina McKee) en museumcurator Patrick (David Dawson/Rupert Everett).

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'My Policeman' via Prime Video

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws