Vanavond op tv: Gerard Butler en Morgan Freeman in actiethriller 'Olympus Has Fallen'

Vanavond op tv: Gerard Butler en Morgan Freeman in actiethriller 'Olympus Has Fallen'

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip actiefilm Olympus Has Fallen (2013).

Als een terrorist Olympus (codetaal voor het Witte Huis) overneemt en de president (gespeeld door Aaron Eckhart) wordt ontvoerd, doet het land beroep op voormalig geheim agent Mike Banning (Gerard Butler). Het veiligheidsteam moet vertrouwen op zijn ervaring om de president te redden en een nog grotere ramp te voorkomen.

Na Olympus Has Fallen kwamen London Has Fallen (2016) en Angel Has Fallen (2019). Butler keert daarnaast binnenkort ook nog terug in Night Has Fallen, die vierde film in de actiereeks.

Olympus Has Fallen is vanavond om 22:30 uur te zien op RTL7. De film is nu ook te zien op Netflix, HBO Max en via Pathé Thuis.

Heb je Olympus Has Fallen al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Olympus Has Fallen (2013)
6.5
Kijk op HBO Max • Ooit faalde Secret Service Agent Mike Banning (Gerard Butler) bij het beschermen van de presidentiële familie.
Beeld: Still 'Olympus Has Fallen' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsOlympus Has Fallen (2013)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws