'Sleepers' trailer: nieuwe Nederlandse misdaadserie heeft officiële releasedatum te pakken

'Sleepers' trailer: nieuwe Nederlandse misdaadserie heeft officiële releasedatum te pakken

Na het succes van Mocro Maffia (2018‑ ) hoopt Videoland dit nog eens dunnetjes over te doen met een gloednieuwe, Nederlandse misdaadserie: Sleepers (2022‑ ). De streamingdienst onthult vandaag alvast de eerste trailer en maakt tevens de langverwachte releasedatum bekend.

Corrupte agent

Robert de Hoog, die de meesten kennen als Tatta in Mocro Maffia, kruipt in de huid van Martin Oudkerk, die als 18-jarige jongen naar de politie-opleiding wordt gestuurd door zijn criminele pleegvader Henk. Als Henk wordt vermoord, heeft Martin geen andere keus dan te gaan werken voor de meedogenloze nieuwe generatie criminelen. Hij moet alles op alles zetten om te overleven in de gevaarlijke wereld. "Een corrupte agent die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche," aldus Videoland.

Ook al zeker van tweede seizoen

De overige hoofdrollen zijn voor Maryam Hassouni, Teun Kuilboer, Hans Kesting, Rifka Lodeizen, Dilan Yardakul, Julmar Simons (rapper Adje) en Hans Dagelet. Het script is geschreven door Simon de Waal en De Hoog werkt tevens mee als producent aan de serie. Hoewel seizoen 1 nog niet eens uit is, laat Videoland al weten dat de misdaadserie tevens een tweede seizoen zal krijgen.

Sleepers (2022‑ )
7.9
Kijk op Videoland • Corrupte agent Martin manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Hij wordt steeds meer naar de onderwereld getrokken.

Volgende maand op Videoland

Alle afleveringen van de zesdelige serie Sleepers zijn vanaf 8 december te zien op Videoland. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Videoland.

Beeld: Still 'Sleepers' via Videoland
Tekst: Videoland

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's VideolandSleepers (2022‑ )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws