Kijkers onder de indruk van nieuw kostuumdrama op Netflix: 'Geweldig en ontroerend'

Kijkers onder de indruk van nieuw kostuumdrama op Netflix: 'Geweldig en ontroerend'

Vanaf deze week kijk je op Netflix naar Florence Pugh in The Wonder (2022). De nieuwe historische film valt gelijk in de smaak bij kijkers, vooral de prachtige beelden van de Ierse omgeving worden volop geprezen.

Andere handige Netflix-pagina's:

'Eén van de mooiste films die ik in tijden heb gezien'

Hoewel een enkele kijker de film niet kan waarderen en deze vooral als 'langzaam' bestempelt, is de algemene tendens dat Pugh en regisseur Sebastián Lelio een parel hebben afgeleverd op Netflix. "Ik kan niet genoeg benadrukken hoe mooi, meeslepend en geweldig uitgevoerd #TheWonder is." Naast het uitstekende acteerwerk en het pakkende verhaal blijken abonnees vooral weg te smelten door de cinematografie: "Het landschap is adembenemend, de sfeer een beetje gothic en het verhaal is zeer krachtig".

The Wonder (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Het verhaal gaat over een Engelse verpleegster, Lib Wright, die naar een piepklein dorpje wordt geroepen om te kijken naar wat volgens sommigen een medische anomalie of een wonder is - een meisje dat maandenlang zonder voedsel zou hebben overleefd.

Mysterieus wonder

De film speelt zich af in de Ierse Midlands in 1862 en volgt een jong meisje dat stopt met eten. Toch blijft ze op wonderbaarlijke wijze gezond. De Engelse verpleegster Lib Wright wordt naar een klein dorpje gebracht om de elfjarige Anna O'Donnell te observeren. Toeristen en pelgrims verzamelen zich om getuige te zijn van het meisje dat maandenlang zonder voedsel zou hebben overleefd. Herbergt het dorp een heilige of zijn er onheilspellende motieven aan het werk?

Beeld: Still 'The Wonder' via Netflix / Christopher Barr

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Wonder (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws