De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 46)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 46)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Amazon Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

1899 (serie)

1899 (2022)
7.4
Kijk op Netflix • De serie '1899' speelt zich af tijdens de reis van een migrantenschip van Europa naar New York. Ook al hebben de passagiers verschillende achtergronden en nationaliteiten, ze delen dezelfde dromen en hopen allemaal op een betere toekomst in het buitenland.

Slumberland

Slumberland (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Nadat Nemo’s (Marlow Barkley) vader Peter (Kyle Chandler) plotseling vermist raakt op zee, staat haar hele leven op z’n kop.

Disney+

Limitless with Chris Hemsworth (docuserie)

Limitless with Chris Hemsworth (2022)
8.1
Kijk op Disney+ • Chris Hemsworth is op weg om te ontdekken hoe hij langer en beter kan leven. Met de hulp van topdeskundigen, familie en vrienden gaat hij een reeks enorme uitdagingen aan om zichzelf tot het uiterste te drijven en de kwalen van het ouderdom te stoppen voordat ze de kop opsteken.

Disenchanted

Disenchanted (2022)
5.6
Kijk op Disney+ • Giselle en Robert zijn vijftien jaar getrouwd, maar Giselle is gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad.

HBO Max

Arrow alle seizoenen

Arrow (2012–2020)
7.5
Kijk op HBO Max • Na een schipbreuk spoelt miljardair Oliver Queen (Stephen Amell) op een onbewoond eiland in de Pacific aan. Hij wordt vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend teruggevonden wordt en terugkeert naar de bewoonde wereld.

A Christmas Story Christmas

A Christmas Story Christmas (2022)
6.7
Kijk op HBO Max • De kerstfilm volgt Ralphie, nu volwassen, die terugkeert naar het huis in Cleveland Street om zijn kinderen een magische kerst te bezorgen zoals hij die als kind had, opnieuw contact maakt met jeugdvrienden en het overlijden van zijn oude man verzoent.

Videoland

Payboys

Payboys (2022)
7.7
Kijk op Videoland • Jongensprostitutie is een groot probleem in Nederland, dat veelal onder de radar blijft. Kwetsbare en vaak minderjarige jongens die op zoek zijn naar liefde, aandacht en geld komen terecht in een wereld van misbruik, geweld en verslaving.

Follow Me

Follow Me (2020)
5.4
Kijk op Videoland • De populaire vlogger Cole (Keegan Allen) wordt door zijn vrienden verrast met een reis naar Rusland. Zijn vlogs staan bekend om de extreme uitdagingen, niets is Cole te gek.

Amazon Prime Video

Binnen bij Oranje (docuserie)

Binnen bij Oranje (2022)
Kijk op Prime Video • In 'Binnen bij Oranje' gaat de oud Perschef van Oranje, Kees Jansma, in gesprek met spelers en coaches uit het roemrijke verleden van Oranje.

The People We Hate at the Wedding

The People We Hate at the Wedding (2022)
5.7
Kijk op Prime Video • In 'The People We Hate at the Wedding' worden de disfunctionele Amerikaanse zus Alice (Kristen Bell) en broer Paul (Ben Platt) samen met hun eeuwig optimistische moeder (Allison Janney) uitgenodigd op het Britse huwelijk van hun vervreemde halfzus Eloise (Cynthia Addai-Robinson).

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'A Christmas Story Christmas' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws