Netflix onthult de planning van volgende maand: deze 45+ nieuwe series verschijnen in december

Netflix onthult de planning van volgende maand: deze 45+ nieuwe series verschijnen in december

De planning voor december is weer door Netflix aan ons bekendgemaakt en er staat aardig wat op het programma! Maar liefst 24 nieuwe series verschijnen volgende maand en van 21 series verschijnt een nieuw seizoen.

De geplande nieuwe series op Netflix hebben we in drie lijsten opgedeeld: een lijst met series waarvan een nieuw seizoen verschijnt, een lijst met geheel nieuwe series en een lijst met anime. Alle lijsten zijn hieronder te bekijken.

Andere handige Netflix-pagina's:

Nieuwe seizoenen

Van 21 series komt volgende maand een nieuw seizoen uit. Ook verschijnen een aantal seizoenen van series die geen Netflix Originals zijn.

Nieuwe Netflix Original-series

Dit zijn alle Netflix Original-series die in december op Netflix worden verwacht. Omdat het Netflix Originals zijn, zijn het allemaal compleet nieuwe series, die nog niet eerder ergens te zien zijn geweest.

Nieuwe animeseries

Voor de liefhebber voegt Netflix in december ook twee nieuwe animeseries toe.

Deze series staan dus allemaal op de planning bij Netflix voor december. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Netflix te zien is op Binnenkort op Netflix. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

Beeld: Still 'The Witcher: Blood Origin' via Netflix / Lilja Jonsdottir

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws